Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Barry Callebaut, Швейцарія

Barry Callebaut, Швейцарія

Артикул: CSM-Q37-WAP-105/500
Категорія: Молочний
Шоколад має смак какао та молока, солодощі харчового волокна та цукрозамінника Стевія.
В наявності
462 грн.
Артикул: CSM-Q37-WAP-105/200
Категорія: Молочний
Шоколад має смак какао та молока, солодощі харчового волокна та цукрозамінника Стевія.
В наявності
198 грн.
Артикул: NCP-10C101-789/200
Категорія: Порошок какао
Какао-порошок індустріальний слабкої алкалізації, рівень pH 5.0 - 6.2, жирність 10-12%, з високоякісного західноафриканського какао
В наявності
124 грн.
Артикул: NCP-10C101-789
Категорія: Порошок какао
Какао-порошок індустріальний слабкої алкалізації, рівень pH 5.0 - 6.2, жирність 10-12%, з високоякісного західноафриканського какао
В наявності
559 грн.
Артикул: CHK-N35ZECA-E4-U70
Шоколад білий з карамеллю TM Zephyr 35%, каллета (пістоль) 1,8 см, фасування в жиростійкий пакет
В наявності
1 533 грн.
Артикул: CHK-N35ZECA-E4-U70/100
Шоколад білий з карамеллю TM Zephyr 35%, каллета (пістоль) 1,8 см, фасування в жиростійкий пакет 100 г
В наявності
164 грн.
Артикул: CHM-Q23-01B
Категорія: Молочний
Темперований бельгійський артезанальний шоколад в краплинах
В наявності
9 730 грн.
Артикул: DCP-22EXBRU-91B/100
Категорія: Порошок какао
Якісний натуральний какао-порошок алкалізований з підвищеним вмістом жиру, насиченим смаком і запахом
В наявності
120 грн.
Артикул: DCP-22EXBRU-91B
Категорія: Порошок какао
Якісний натуральний какао-порошок алкалізований з підвищеним вмістом жиру, насиченим смаком і запахом
В наявності
1 124 грн.
Артикул: DCP-22EXBRU-91B/5
Категорія: Порошок какао
Якісний натуральний какао-порошок алкалізований з підвищеним вмістом жиру, насиченим смаком і запахом
В наявності
5 020 грн.
Артикул: NIBS-XS-1CTM/100
Категорія: Какао-продукти
Натуральні какао-боби подрібнені
В наявності
85 грн.
Артикул: NIBS-XS-1CTM
Категорія: Какао-продукти
Натуральні какао-боби подрібнені
В наявності
732 грн.
Артикул: CHW-N34ZEPH-558
Шоколад білий TM Zephyr 34%, калета (пістоль) 1,8 см, фасування в жиростійкий пакет 1 кг
В наявності
1 590 грн.
Артикул: CHW-N34ZEPH-558/100
Шоколад білий TM Zephyr 34%, калета (пістоль) 1,8 см, фасування в жиростійкий пакет 100 г
В наявності
172 грн.
Артикул: DCP-10R315-790/25
Категорія: Порошок какао
Висококалорійний какао-порошок, виготовлений із високоякісного західноафриканського какао
В наявності
12 688 грн.
Артикул: CHM-Q23-01B/200
Категорія: Молочний
Темперований бельгійський артезанальний шоколад в краплинах
В наявності
226 грн.
Артикул: CHM-Q23-01B/1
Категорія: Молочний
Темперований бельгійський артезанальний шоколад в краплинах
В наявності
1 020 грн.
Артикул: PLWhCr/50
Їстівні декоративні перлини з білого шоколаду від всесвітньо відомого виробника
В наявності
95 грн.
Артикул: CHM-S21-558/10
Категорія: Молочний
Молочний шоколад володіє збалансованим молочним смаком з нотками ванілі. Цей шоколад також підходить для створення ганашу і начинок з вершковим смаком і ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами і ягодами, гострими спеціями, пивом і багатьма іншими продуктами.
В наявності
9 676 грн.
Артикул: CHM-S21-558/200
Категорія: Молочний
Молочний шоколад володіє збалансованим молочним смаком з нотками ванілі. Цей шоколад також підходить для створення ганашу і начинок з вершковим смаком і ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами і ягодами, гострими спеціями, пивом і багатьма іншими продуктами.
В наявності
224 грн.
Артикул: CHM-S21-558
Категорія: Молочний
Молочний шоколад володіє збалансованим молочним смаком з нотками ванілі. Цей шоколад також підходить для створення ганашу і начинок з вершковим смаком і ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами і ягодами, гострими спеціями, пивом і багатьма іншими продуктами.
В наявності
1 045 грн.
Артикул: CHK-N35ZECA-E4-U70/2.5
Шоколад білий з карамеллю TM Zephyr 35%, каллета (пістоль) 1,8 см, фасування в жиростійкий пакет
В наявності
3 424 грн.
Артикул: DCP-10R315-790/200
Категорія: Порошок какао
Висококалорійний какао-порошок, виготовлений із високоякісного західноафриканського какао
В наявності
132 грн.
Артикул: DCP-10R315-790
Категорія: Порошок какао
Висококалорійний какао-порошок, виготовлений із високоякісного західноафриканського какао
В наявності
610 грн.
« назад 1 2 ... 4 вперед »

Barry Callebaut (Баррі Кальбо) – швейцарська компанія, один із лідерів світового ринку шоколаду. Штаб-квартира у Цюріху. Була заснована в 1996 році в результаті злиття бельгійської компанії Callebaut і французької Cacao Barry (обидві компанії були засновані ще в 19 столітті, а сьогодні - це два провідні бренди компанії Barry Callebaut).
Barry Callebaut виробляє шоколад по 6000 (!) Різних рецептур. Володіє власними плантаціями какао та фабриками з його переробки (у тому числі в Кот-д'Івуарі, Гані та інших країнах шоколадного поясу Землі)

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.