Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус

Без цукру

В этом разделе представлен кондитерский шоколад без сахара.
Артикул: CSD-DR-75IN-566/200
CSD-DR-75IN-566 тёмный шоколад в каплях без сахара (подсластитель мальтитол) для выпечки и добавления в десерты
В наявності
76 грн.
Артикул: CSD-DR-75IN-566
CSD-DR-75IN-566 тёмный шоколад в каплях без сахара (подсластитель мальтитол) для выпечки и добавления в десерты
В наявності
365 грн.
Артикул: 611СNО170/200
Виробник: Natra, Испания
Шоколад без сахара чёрный 61 %. Производитель - Natra Cacao (Испания). В дисках. Сахарозаменитель мальтитол.
В наявності
98 грн.
Артикул: 611СNО170
Виробник: Natra, Испания
Шоколад без сахара чёрный 61 %. Производитель - Natra Cacao (Испания). В дисках. Сахарозаменитель мальтитол.
В наявності
475 грн.
Артикул: MALCHOC-M-123/200
Виробник: Callebaut, Бельгия
Молочний шоколад з гармонічним солодким смаком какао та молока без додавання цукру. Замість цукру використовується цукрозамінник - мальтитол, збалансований натуральною бурбонською ваніллю. Його смакові та сенсорні якості дуже схожі на традиційний шоколад, наприклад 823. Технічні процеси та властивості абсолютно ідентичні.
В наявності
105 грн.
Артикул: MALCHOC-M-123
Виробник: Callebaut, Бельгия
Молочний шоколад з гармонічним солодким смаком какао та молока без додавання цукру. Замість цукру використовується цукрозамінник - мальтитол, збалансований натуральною бурбонською ваніллю. Його смакові та сенсорні якості дуже схожі на традиційний шоколад, наприклад 823. Технічні процеси та властивості абсолютно ідентичні.
В наявності
485 грн.
Артикул: MALCHOC-W-123
Виробник: Callebaut, Бельгия
Білий шоколад с вершковим смаком та карамельними нотками, без додавання цукру. Замість цукру використовується цукрозамінник - мальтитол, збалансований натуральною бурбонскою ванілю. Його смакові та сенсорні якості дуже схожі на традиційний шоколад, наприклад W2. Його можна використовувати у шоколадних виробах, для приготування мусів, кремів, для випічки, десертів, напоїв тощо.
В наявності
485 грн.