Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус

Борошно, крихта, стружка

Артикул: Ор018/200
Виробник: Україна
Фундук неочищений сирий подрібнений. Фракція 0,1 - 1,0 мм
В наявності
210 грн.
Артикул: 611743
Виробник: Україна
Кокосове борошно виробляється шляхом подрібнення м'якоті кокоса. Має характерний виражений аромат та ніжний солодкуватий смак. Не містить глютен і багата на клітковину. Має високий рівень харчових волокон та низький глікемічний індекс. Використовується для приготування хліба, солодкої випічки та інших хлібобулочних виробів. Може замінити до 50% муки будь-якого іншого виду.
В наявності
115 грн.
Артикул: 10496
Виробник: Cock Brand, Таїланд
Борошно із клейкого рису для популярних азійських десертів (моті, вагасі, дайфуку)
В наявності
150 грн.
Артикул: Ор007medium/500
Виробник: Індонезія
Стружка «Медіум» - це несолодка гранульована кокосова стружка середнього помелу з високим вмістом жиру. Використовується для обсипання кексів, тортів, печива та ін. Виготовляється із свіжої м'якоті кокосу.
В наявності
152 грн.
Артикул: СК1222/100
Виробник: Індонезія
Кокосові чіпси смажені. Готово до вживання.
Немає в наявності
24 грн.
Артикул: MV8897/1
Виробник: Італія
Сильне еластичне борошно (W380/400; PL 0.50/0.60) з високим вмістом білка (13.5-14)/ Ідеальне для святкової випічки
В наявності
109 грн.
Артикул: ЦБ-08565
Виробник: Італія
Сильне (показник W370/390) еластичне борошно з високим вмістом білка, ідеально підходить для святкової випічки та неординарних виробів на заквасці
В наявності
155 грн.
Артикул: МФ001
Виробник: Україна
Борошно із сирої очищеної фісташки. Склад: 100% фісташки.
В наявності
1 968 грн.
Артикул: 103550/100
Виробник: Україна
Фісташкова мука – це подрібнена фісташка, яка використовується для виготовлення горіхових начинок, як добавка для всіх видів тіста, як прикраса та як самостійна страва. Фісташкове борошно надає готовому виробу витонченого, вишуканого та оригінального смаку. Борошно зберігає корисні властивості фісташки.
В наявності
224 грн.
Артикул: ЦБ-0925
Виробник: Україна
Состав: ядра миндаля сладкого (согласно ГОСТ 16831-71) измельченные в хлопья. Условия хранения: хранить в сухом прохладном месте.
В наявності
189 грн.
Артикул: 103500
Виробник: Україна
Фундучне борошно - розмелені очищені горіхи фундука або ліщини. Використовується для виготовлення горіхових начинок, білково-горіхових та пісочно-горіхових напівфабрикатів, як добавка для всіх видів тіста, як прикраса та як самостійна страва.
В наявності
715 грн.
Артикул: МФ001/100
Виробник: Україна
Мука из сырой очищенной фисташки. Состав: 100% фисташки.
В наявності
230 грн.
Артикул: Ор011
Виробник: NutFarine, Україна
Найтонші пелюстки з сирого мигдалю. Підходять для начинок і декорування кондитерських виробів. Без домішок
В наявності
815 грн.
Артикул: Ор011/100
Виробник: NutFarine, Україна
Найтонші пелюстки з сирого мигдалю. Підходять для начинок і декорування кондитерських виробів. Без домішок
В наявності
102 грн.
Артикул: Ор007/500
Виробник: Індонезія
Кондитерська. Сорт Fine (Файн). Стружка "Файн" - це дрібна, несолодка, гранульована кокосова стружка з високим вмістом жиру. Використовується для обсипання кексів, тортів, печива та ін. Виготовляється із свіжої м'якоті кокосу.
В наявності
152 грн.
Артикул: 01561/1
Виробник: NutFarine, Україна
Мигдалеве борошно з очищеного мигдалю. Дрібного помелу, найкращої якості. Дуже добре підходить для макаронс, пітів'є (pithiviers), кріольйо, бісквітів "дакуаз" і "женуаз". Склад: 100% мигдаль без домішок. 605 кКал на 100 грамів
В наявності
713 грн.
699 грн.
Артикул: NNP09321/500
Виробник: Calconut, Іспанія
Мигдалеве борошно з очищеного бланшованого мигдалю дрібного помелу
В наявності
370 грн.
Артикул: NNP09321
Виробник: Calconut, Іспанія
Мигдалеве борошно з очищеного бланшованого мигдалю дрібного помелу
В наявності
675 грн.
Артикул: KSM9162/250
Виробник: Іспанія
Порошок зі стручка рожкового дерева. Кероб рекомендується, як замінник какао та цукру (шоколаду) хворим на цукровий діабет та людям з надмірною вагою.
В наявності
55 грн.
Артикул: KSM9162/500
Виробник: Іспанія
Порошок зі стручка рожкового дерева. Кероб рекомендується, як замінник какао та цукру (шоколаду) хворим на цукровий діабет та людям з надмірною вагою.
В наявності
90 грн.
Артикул: MV8896
Виробник: Італія
Сильне еластичне борошно (W360/380; PL 0.50/0.60) з високим вмістом білка (14 g). Ідеальне для святкової випічки
Під замовлення
435 грн.
Артикул: MV8897
Виробник: Італія
Сильне еластичне борошно (W380/400; PL 0.50/0.60) з високим вмістом білка (13.5-14)/ Ідеальне для святкової випічки
Під замовлення
1 950 грн.
Артикул: 001721
Виробник: Україна
Борошно з очищеного мигдалю, дрібного помелу, підсушене, найкращої якості.
Під замовлення
7 620 грн.
Артикул: 001721/500
Виробник: Україна
Борошно з очищеного мигдалю, дрібного помелу, підсушене, найкращої якості
В наявності
359 грн.
« назад 1 2 ... 4 вперед »

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.