Французский бренд Cacao Barry существует с 1842 года и принадлежит швейцарской компании Barry Callebaut.
Под этим брендом выпускают высококачественные какао-продукты, шоколадные глазури, начинки и декоры.
В 1842 году предприниматель и ценитель шоколада Чарльз Барри решил отправиться в Африку и отыскать такие бобы какао, которые позволили бы ему создать идеальный шоколад для ценителей.
С тех пор Cacao Barry ежегодно отбирает лучшие партии бобов какао из разных стран. Вы найдете результат этих тщательных поисков в рецептах шоколадов Cacao Barry. Шоколатье, кондитеры, мастера выпечки по всему миру выбирают бренд Cacao Barry из-за его безупречной тонкости и превосходного вкуса и текстуры.
Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.
В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.
Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.