Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Callebaut, Бельгія

Callebaut, Бельгія

Артикул: FWF-Z6CARA-26A/250
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Начинки асорті
Карамель 100%. Готова. Для глазурування, приготування мусу, крему, ганашу. Добавка до молочних десертів, фруктових салатів або сиру. Готовий декор для тарілок.
В наявності
115 грн.
Артикул: CHR-R35RB12-E0-D94
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Рубіновий
Бельгійський шоколад Callebaut Ruby має ідеальну плинність (3 краплі), тому підходить для виготовлення цукерок, створення фігур із шоколаду за допомогою спеціальних молдів, а також для покриття кондитерських виробів.
В наявності
850 грн.
Артикул: LEMON-E4-U70/2.5
Виробник: Callebaut, Бельгія
Калети зеленого кольору зі смаком лимона.
В наявності
4 218 грн.
Артикул: LEMON-E4-U70
Виробник: Callebaut, Бельгія
.Калети зеленого кольору зі смаком лимона.
В наявності
1 825 грн.
Артикул: LEMON-E4-U70/100
Виробник: Callebaut, Бельгія
Калети зеленого кольору зі смаком лимона.
В наявності
198 грн.
Артикул: 823NV-01B/200
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Молочний
Состав: сахар, какао масло, сухое цельное молоко, какао тертое, лецитин, ваниль.
В наявності
236 грн.
Артикул: ORANGE-E4-U70
Виробник: Callebaut, Бельгія
Кондитерское изделие на основе белого шоколада, окрашенного натуральным красителем оранжевого цвета. Состав: сахар, масло какао 29%, сухое цельное молоко, лецитин, натуральный апельсиновый ароматизатор, каротин, натуральный аромат ванили.
В наявності
1 778 грн.
Артикул: STRAWBERRY-E4-U70/2.5
Виробник: Callebaut, Бельгія
Кондитерський виріб на основі білого шоколаду, пофарбованого натуральним барвником.
В наявності
4 322 грн.
Артикул: STRAWBERRY-E4-U70/100
Виробник: Callebaut, Бельгія
Ціна за 100 г. Кондитерський виріб на основі білого шоколаду, пофарбованого барвником полуничного кольору
В наявності
194 грн.
Артикул: 80-20-44-E4-U71/2,5
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Чорний
Максимально високий для шоколадів "Кальбо" вміст какао (більше 80%). Склад: какао терте, цукор, знежирений порошок какао, лецитин, ваніль.
В наявності
3 250 грн.
Артикул: ORANGE-E4-U70/2.5
Виробник: Callebaut, Бельгія
Кондитерское изделие на основе белого шоколада, окрашенного натуральным красителем оранжевого цвета
В наявності
4 116 грн.
Артикул: STRAWBERRY-E4-U70
Виробник: Callebaut, Бельгія
Кондитерський виріб на основі білого шоколаду, пофарбованого барвником полуничного кольору.
В наявності
1 816 грн.
Артикул: ORANGE-E4-U70/100
Виробник: Callebaut, Бельгія
Цена за 100 г. Кондитерское изделие на основе белого шоколада, окрашенного натуральным красителем оранжевого цвета. Состав: сахар, масло какао 29%, сухое цельное молоко, лецитин, натуральный апельсиновый ароматизатор, каротин, натуральный аромат ванили.
В наявності
190 грн.
Артикул: 18042002//100
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Масло какао
100% какао-масло у вигляді порошку
В наявності
399 грн.
Артикул: Prama-T14/5
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Праліне, джандуя
Мигдальне пралине, має приголомшливий смак обсмаженого добірного горіха. Готова база для ароматизації ваших начинок, кремів, мусів та випічки з листкового тіста.
В наявності
4 725 грн.
Артикул: MALCHOC-W-123/5
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Без цукру
Білий шоколад с вершковим смаком та карамельними нотками, без додавання цукру. Замість цукру використовується цукрозамінник - мальтитол, збалансований натуральною бурбонскою ванілю. Його смакові та сенсорні якості дуже схожі на традиційний шоколад, наприклад W2. Його можна використовувати у шоколадних виробах, для приготування мусів, кремів, для випічки, десертів, напоїв тощо.
В наявності
5 044 грн.
Артикул: Prа-T14/уп
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Праліне, джандуя
Праліне з добірного фундуку (49,7% у складі) та цукру (50%). Золотий колір. Середнього ступеня обсмажування.
В наявності
5 830 грн.
Артикул: 70-30-44NV-01B
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Чорний
Чорний шоколад з нотками обсмаженого какао, приємним гіркуватим та фруктовим відтінком.
В наявності
1 065 грн.
Артикул: 70-30-44NV-01B/200
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Чорний
Чорний шоколад з нотками обсмаженого какао, приємним гіркуватим та фруктовим відтінком.
В наявності
238 грн.
Артикул: 811NV-01B/10
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Чорний
Кувертюр середньої текучості: 3 з 5 краплин за шкалою Callebaut. Насичений смак какао, збалансований, однорідна текстура, фруктові ноти
В наявності
9 776 грн.
Артикул: 811NV-01B
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Чорний
Кувертюр середньої текучості: 3 з 5 краплин за шкалою Callebaut. Насичений смак какао, збалансований, однорідна текстура, фруктові ноти
В наявності
1 020 грн.
Артикул: 811NV-01B/200
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Чорний
Кувертюр середньої текучості: 3 з 5 краплин за шкалою Callebaut. Насичений смак какао, збалансований, однорідна текстура, фруктові ноти
В наявності
230 грн.
Артикул: W3-01B/200
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Білий
Насичений смак свіжого молока, знижений вміст цукру.
В наявності
250 грн.
Артикул: VH-9466-554/10
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Чорний
Термостабільні краплі найменшого розміру (XS - 0,5 см)
Немає в наявності
5 528 грн.
« назад 1 2 ... 5 вперед »

 

Бельгійський шоколад Callebaut (Каллебаут)
Шоколад у Бельгії – продукт багаторічної конкуренції та постійних інновацій. Найкращі інгредієнти з усього світу, лабораторна точність, суворе дотримання рецептури без компромісів у питаннях якості… Напевно, саме тому шоколад бельгійського виробництва вважається найкращим у світі.

Знавці можуть заперечувати цю банальність, але частка країни в структурі світового експорту шоколаду говорить сама за себе. Маленька Бельгія з 11 млн населення та часткою ринку в 11% (або 4 млрд дол) за показником експортного виторгу в торгівлі шоколадом поступається лише лідеру ЄС Німеччини з населенням понад 80 млн. осіб (частка 16,5% або 5,5 млрд дол) . При цьому за профіцитом чистого експорту (тобто різницею між вартістю експорту та імпортними закупівлями) Бельгія йде майже врівень з Німеччиною, демонструючи впевненіше зростання в останні роки. Стан справ такий, що навіть у випадку, коли на упаковці шоколадних цукерок не вказана Бельгія, цілком можливо, що індустріальна сировина надійшла саме звідти.
 

Бельгійський шоколад Callebaut (Каллебаут) для кондитера

Зрозуміло, що виробники шоколаду із задоволенням використовують таку славу Бельгії. Наприклад, легендарна марка артизанальних шоколадів Callebaut (Каллебаут, рідше – Каллебо, Кальбу) навіть після низки злиттів та поглинань наполягає на тому, що на 100% залишається бельгійською. І кожен мішок її продукції з маркуванням Finest Belgian Chocolate виробляється саме на бельгійській фабриці в бельгійському містечку Леббеке-Вейзе по Аалстерсештраат 122. А успішні рецепти кувертюрів залишаються незмінними з часів заснування фабрики бельгійцем Огюстом Каллебаутом.

Незважаючи на сувору прихильність до традицій, марка «Каллебаут» демонструє вражаючий розмах інноваційного підприємництва та глобального лідерства. А революційне доповнення непорушної тріади шоколадів (темний, молочний, білий) власним рубіновим кувертюром претендує на головну подію у світі шоколаду за останні 100 років. Але навіть без епатажного «Рубі» лінійка шоколадів «Каллебаут» вражає.
 

Темний шоколад Callebaut

Любителям чорного та темного шоколаду бренд пропонує близько двох десятків рецептур, серед яких:
Recipe №815 з насиченим смаком какао (терте 56,9%, олія 37%), легкою гіркуватістю та фруктовими нотами;
Recipe №70-30-44, №70-30-42, №70-30-38 – із вмістом какао тертого вище 70%, ароматом смажених бобыв та фруктовими нотами;
Recipe №811 – збалансована однорідна текстура (тертого 54,5%, жиру 36,6%)
Recipe №60-40-41, №60-40-38, №L-60-40 – з мінімальним вмістом какао вище 60%
Recipe №811NVB04, №2804, L811, №D811, C811, №7811, №2815, №805, №4805, № D 835, №835 – з часткою какао від 48,2% до 57,6 %
Окремо стоїть суборенд Сallebaut Power 80 - гіркий шоколад з сильним смаком какао та його загальною часткою близько 80%
 

Молочний шоколад Callebaut

Кількість молочних рецептур скромніша – у портфелі бренду близько десятка рецептур з часткою какао в діапазоні від 28% до 33,6% та вмістом молока від 14 до 27,3%. Кондитеру пропонують рецептури відразу з найкращими варіантами застосування. Не заплутатися у всіх цих №C667, №С824US, №845, №826N-NV, №C823, №823, №826, №3826, №665, №667, №338 допоможе сайт бренду та численні ролики на власному YouTube-каналі марки.
 

Білий шоколад Callebaut

Серед десятка білих шоколадів "Каллебаут" (Recipe WVN, W6, Velvet, W8, W2, CW2, 5W2, 3W2, W11NV) є багато гідних, але найбільш впізнаваним довгий час був Velvet.
 

Рубіновий шоколад Callebaut Ruby

Категорично відкидаючи усілякий скепсис технологів, у «Каллебауті» стверджують, що винайшли окремий вид шоколаду – рубіновий. Сенсація народилася не у голові маркетолога, а в експериментальному цеху.
На початку 21 століття один із фахівців бренду з’ясував, що з бобів певного сорту какао, зібраних на певних плантаціях у Бразилії, Еквадорі та Кот-д'Івуарі, без будь-яких фруктово-ягідних екстрактів, харчових барвників чи ароматизаторів виходить шоколад насиченого рожевого кольору. Рецепт доопрацювали та негайно запатентували.

І доки компанія бореться за право змінити загальноприйняту класифікацію шоколадів, рубіновий молочний у рецептурі RB1 вже доступний кондитерам – новаторам.
 

Популярна продукція під маркою Callebaut

Крім того, під торговою маркою Callebaut випускають популярні рецепти шоколаду Gold, ароматизованих калет "Капуччино" та "Карамель", кольорових шоколадів зі смаком полуниці, апельсина або лимона, локальних шоколадів Origin, шоколадів із замінниками цукру та молока. Шоколади для професійного використання, як правило, доступні або в монолітних блоках по 5 кг, або у зручних краплинах - каллетах фасуванням від 400 г у пакет до 10 кг у мішок чи ящик.
 

Як і для чого використовується шоколад Каллебаут?

Нетемперований шоколад Каллебаут готовий до вживання. Багато хто купує його просто для їжі, хоча основне його призначення – сировина для кондитерського виробництва.
На кожній оригінальній пачці міститься не тільки інформація про склад продукту, дату виробництва та терміни придатності, баланс БЖУ та інших обов'язкових моментах, але й зручна інструкція про плинність кувертюру (за шкалою з п'яти крапель) та способи його темперування.
 

Де придбати якісний бельгійський кондитерський шоколад Callebaut в Україні

Придбати якісний бельгійський артизанальний шоколад «Каллебаут» можна у даному розділі нашого сайту або у роздрібному магазині «Триколад» у Дніпрі на проспекті Олександра Поля №66. Окрім фабричних упаковок, зважуємо, фасуємо та продаємо продукцію «Каллебаут» у необхідних для кондитерського виробництва кількостях.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.