Callebaut (Кальбо) - бельгийский бренд. Основатель - пивовар Евгениус Кальбо из Визе (Бельгия), который в конце 19 века учредил предприятие, в 1911 начал производить шоколад, а в 1925 - и шоколадные глазури.
В 1996 году Callebaut объединилась с компанией Cacao Barry, своим прямым конкурентом из Франции, чтобы сформировать новую компанию, официально известную как Barry Callebaut, со штаб-квартирой в Цюрихе, Швейцария. В 2005 Barry Callebaut была отмечена как самый крупный поставщик шоколада в мире.
Под брендом Callebaut продают шоколад, который до сих пор готовят в лучших традициях бельгийского качества.
Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.
В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.
Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.