Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Рецепти Ідеальна цукрова глазур з желатином для паски

Ідеальна цукрова глазур з желатином для паски

22 квітня 2019 р. 13:55

Цукрова глазур на желатині для пасок

Рецепт цукрової глазурі:

1 ч. л. (5 г) желатину
6 ст. л. води
1 ст. цукру (стакан 200 мл)

Замочити желатин в 2 ст.л. холодної води, залишити на 5 хв.
У сотейник з товстим дном висипати склянку цукру і вилити 4 ст.л. води, нагріти, помішуючи, до повного розчинення цукру. У гарячий сироп висипати желатин, розмішати і збити міксером на високій швидкості, поки маса не побіліє (приблизно 3 хвилини). Залишити глазур трохи охолонути, поки вона не почне густішати, і покрити нею паски. Потрібно зробити це до повного охолодження, інакше глазур застигне.

Вдалої вам підготовки до Великодня!