ОПИС: Цукрові кристали - це яскравий дрібний декор, зроблений на основі цукру і барвників.
Декоративні кондитерські посипання наносять на поверхню готових виробів (тортів, пасок, тістечок, кексів, рулетів, морозива, шоколадної глазурі, цукровою помадки, здоби і бубликів) для додання їм красивого зовнішнього вигляду.
ТЕРМОСТАБІЛЬНІ
Являють собою грубі кристали цукру розміром 3-4 мм, пофарбовані безпечними харчовими барвниками.
Ідеальні для прикраси будь-яких кондитерських виробів.
Діаметр посипання: 0,3 - 0,4 см Фасовка: прозорий пакет. Маса нетто: 50 г Виробник: Ambrosio.
Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище 18 ± 3˚С і відносній вологості повітря не більше 75%
Термін придатності: 24 місяці.