Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус
Головна Декори кондитерські Посипки Декор з шоколаду

Декор з шоколаду

Артикул: CHD-GL-45IN-419
Глянцеві шматочки темного шоколаду 47,3 % нерівної грубої форми для прикраси десертів (калібр 5 мм, розмір L)
В наявності
230 грн.
Артикул: CHD-GL-45IN-419/100
Глянцеві шматочки темного шоколаду 47,3 % нерівної грубої форми для прикраси десертів (калібр 5 мм, розмір L)
В наявності
26 грн.
Артикул: VH-9466-554/10
Виробник: Callebaut, Бельгия
Шоколад чорний в дропсах "Callebaut 43,5 %" 1 кг. Можна використовувати, як глазур для торта, тістечок, рулетів, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок.
В наявності
2 838 грн.
Артикул: M-7PCHF-E1-U68
Виробник: Cacao Barry, Франция
Глянцеві шоколадні пластівці (2 - 3 мм) з вмістом какао 40,9 %.
В наявності
420 грн.
Артикул: M-7PCHF-E1-U68/100
Виробник: Cacao Barry, Франция
Глянцеві шоколадні пластівці (2 - 3 мм) з вмістом какао 40,9 %.
В наявності
46 грн.
Артикул: R5898P
Виробник: Бельгия
Меренга в білому шоколаді - декор для десертів, який нікого не залишить байдужим. Легке солодке безе за традиційним бельгійським рецептом, у вигляді гранул, вкритих шоколадом. Меренга в білому шоколаді - декор для десертів, який нікого не залишить байдужим. Легке солодке безе за традиційним бельгійському рецептом, у вигляді гранул, вкритих шоколадом. Мають виражену солодкість і хрустку текстуру. А білий шоколад додає легкий молочний смак. Гранули меренги в шоколаді мають гладку матову поверхню, молочно-білого відтінку. Розмір: 9-12 мм. Вага - 600 г.
В наявності
296 грн.
Артикул: SPLIT-9-M-E1-U68/100
Виробник: Callebaut, Бельгия
Шматочки нерівній форми з 100% молочного шоколаду.
В наявності
47 грн.
Артикул: VH-9410-554/10
Виробник: Callebaut, Бельгия
Можна використовувати як глазур для торта, тістечок, рулетів, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок. Для приготування різноманітних кремів, начинок, для шоколадних фонтанів, прикраса тортів шоколадом. Як використовувати: - Ідеально підходить для покриття кондитерських виробів - тортів, кейк попса, капкейків, мафінів.
В наявності
2 900 грн.
Артикул: VH-9410-554/100
Виробник: Callebaut, Бельгия
Можна використовувати як глазур для торта, тістечок, рулетів, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок. Для приготування різноманітних кремів, начинок, для шоколадних фонтанів, прикраса тортів шоколадом. Як використовувати: - Ідеально підходить для покриття кондитерських виробів - тортів, кейк попса, капкейків, мафінів.
В наявності
35 грн.
Артикул: VH-9410-554
Виробник: Callebaut, Бельгия
Можна використовувати як глазур для торта, тістечок, рулетів, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок. Для приготування різноманітних кремів, начинок, для шоколадних фонтанів, прикраса тортів шоколадом. Як використовувати: - Ідеально підходить для покриття кондитерських виробів - тортів, кейк попса, капкейків, мафінів.
В наявності
325 грн.
« назад 1 2 3 вперед »