Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Барвники харчові Діоксид титану

Діоксид титану

Артикул: I50TDX
Виробник: ЗІА, Україна
Діоксид титану YERO colors використовується для відбілювання цукрової пасти, глазурі, айсингу та інших харчових продуктів. Діоксид титану (харчова добавка Е171) є безбарвними кристалами, що жовтіють при нагріванні. Термін придатності 12 місяців Фасування: 50г.
В наявності
105 грн.
Артикул: 3279730
Виробник: Сладо, Україна
Діоксид титану використовується для відбілювання цукрової пасти, глазурі, айсингу та інших харчових продуктів. Діоксид титану (харчова добавка Е171) є безбарвними кристалами, що жовтіють при нагріванні. Термін придатності 24 місяці. Фасування: 100г.
В наявності
72 грн.
Артикул: INTDX
Виробник: Criamo TM, Україна
Діоксид титану, харчова добавка, білий барвник E171
В наявності
189 грн.
Артикул: 039901025/500
Диоксид титана, пищевая добавка, краситель белый E171
В наявності
307 грн.
Артикул: 039901025
Діоксид титану, харчова добавка, білий барвник E171
В наявності
567 грн.
Артикул: 039901025/100
Діоксид титану, харчова добавка, білий барвник E171
В наявності
81 грн.
 

Діоксид титану для кондитера – навіщо потрібен?

Інгредієнт діоксид титану не робить десерти смачнішими, але робить їх біль жаданими. Розберемося, у чому справа.

Для оцінки результату роботи кондитера поряд із дегустацією застосовується органолептичний метод. Він суб'єктивний, але ефективний і простий – експерт аналізує зовнішній вигляд готового продукту. Десерт, який виглядає непривабливо, знижується у сортності чи вибраковується.

Якісно покращувати органолептичне сприйняття десертів дозволяє їх фарбування. За такої логіки, найбільш затребуваним кольором в промисловості харчових пігментів є колір свіжості - білий. А найефективнішим білилом залишається титановий окис (діоксид титану, TiO2, харчова добавка Е171).

Органолептика, фокус-групи, переваги споживачів та статистика продажів невблаганно тиснуть на кондитерську індустрію, не дозволяючи їй повністю відмовитися від використання синтетичного білила навіть у країнах, що поставили під сумнів абсолютну безпеку інгредієнта Е171.


Властивості діоксиду титану Е171 - застосування в кулінарії

В Україні діоксид титану дозволений як харчова добавка, тому вільно виробляється, продається і застосовується.

Зовні продукт нагадує товчену крейду і виглядає як дрібнодисперсний порошок білого кольору. Не має смаку та запаху, не викликає алергій, нетоксичний. Не вбирає жири. У рідинах не розчиняється, а утворює суспензію. Хімічно стійкий, майже не взаємодіє з кислими та лужними середовищами. Жовтіє лише при сильному нагріванні. На поверхнях створює видимість привабливої апетитної білизни. Коштує дешево.

Перераховані властивості роблять діоксид титану універсальним пігментом з високою здатністю відбілювати. На додачу, діоксид титану виступає консервантом у кремах і тортових покриттях, підвищує їх вологостійкість.
Оскільки порошок титанового білила не розчиняється, немає сенсу шукати і купувати рідкий діоксид титану, навіть якщо такий інгредієнт міститься в рецепті. Достатньо змішати порошок із водою, самостійно відрегулювавши щільність розчину.


Діоксиду титану для тортів

При виробництві тортів діоксид титану найчастіше застосовується як допоміжний засіб для освітлювання харчових барвників або надання тортовим покриттям та їстівним прикрасам однорідності, матовості, непрозорості.

Додавання харчового білила дозволяє матувати прозорий ізомальт, варіювати відтінки основного барвника та добиватися пастельних тонів в акварельній техніці декорування. Діоксид титану є незамінним при створенні респектабельних тортових покриттів з ефектом кракелюру.


Діоксиду титану для крему

Властивості титанового білила застосовуються для приховування природної жовтизни сирних кондитерських кремів. Для цього достатньо досягти рівномірного розподілу порошку по всьому об'єму крему за допомогою блендера або обережного ручного вимішування.


Діоксиду титану для шоколаду

Натуральний білий шоколад хоч і містить у складі молоко, носить жовті відтінки масла какао. Найпростіший спосіб отримати ідеально білий їстівний елемент із такого шоколаду – додати до нього діоксид титану.


Де придбати харчовий діоксид титану в Україні?

Купити діоксид титану в Україні можна у магазині «Триколад». Ми пропонуємо широкий асортимент харчових барвників, інгредієнтів та інвентарю для кулінарів, пекарів та кондитерів за вигідними цінами з доставкою по всій Україні поштою – по передплаті або з післяплатою.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.