Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус
Головна Disano

Disano

Артикул: PSCL6073/100
Виробник: Disano
Фундучна паста 100% Disano, 100 г Паста має класичний смак лісового горіха. Горіхова паста з фундуку чудово підходить для виготовлення крему типу "нутелла", для морозива, кремів, хрусткого шару.
В наявності
85 грн.
Артикул: PSCL6073
Виробник: Disano
Фундучна паста 100% Disano, 1 кг Паста має класичний смак лісового горіха. Горіхова паста з фундуку чудово підходить для виготовлення крему типу "нутелла", для морозива, кремів, хрусткого шару.
В наявності
766 грн.
Артикул: CR5102
Виробник: Disano
Категорія: Паста фісташкова
Склад: Цукор, фісташки 30%, жир і рослинна олія (соняшникова олія та пальмова олія), знежирене молоко порошок, сироватка, масло какао, загусник: кукурудзяний крохмаль, емульгатор: соєвий лецитин, ванілін, сіль. Не містить ГМО. Термін придатності: 24 місяців. Зберігати в сухому прохолодному місці, бажано при температурі від 8°C до 12°C. Тримати подалі від тепла і прямих сонячних променів.
В наявності
880 грн.
Артикул: FP4019/100
Виробник: Disano
Категорія: Ядра
Склад: мигдаль 50%, цукор 50%. Не містить ГМО. Шматочки мигдалю, обсмажені у золотистій карамелі. Змішайте їх із шоколадом для додання хрусткої текстури, додайте в тісто для чудової горіхової випічки. (Не рекомендується змішувати з кремами та кондитерськими виробами рідкої консистенції.) При взаємодії з ганашем, шоколадом, карамеллю повністю зберігає свої хрусткі властивості. Крім того, карамелізовані горіхи є розкішним декором для шоколадних цукерок, морозива та напоїв.
В наявності
75 грн.
Артикул: FP4019
Виробник: Disano
Категорія: Ядра
Склад: мигдаль 50%, цукор 50%. Не містить ГМО. Шматочки мигдалю, обсмажені у золотистій карамелі. Змішайте їх із шоколадом для додання хрусткої текстури, додайте в тісто для чудової горіхової випічки. (Не рекомендується змішувати з кремами та кондитерськими виробами рідкої консистенції.) При взаємодії з ганашем, шоколадом, карамеллю повністю зберігає свої хрусткі властивості. Крім того, карамелізовані горіхи є розкішним декором для шоколадних цукерок, морозива та напоїв.
В наявності
633 грн.
Артикул: FP4010
Виробник: Disano
Категорія: Ядра
Склад: фісташки 50%, цукор 50%. Розмір ядра: 3-5 мм. Не містить ГМО. Застосування: Фісташкова випічка, фісташкове морозиво, печиво фісташки, фісташкові тістечка. Їх додають у торти, мюслі, гранолу, горіхові батончики, фруктово-горіхові суміші, пироги, цукерки, шоколад, десерти.
В наявності
999 грн.
Артикул: FP4010/100
Виробник: Disano
Категорія: Ядра
Склад: фісташки 50%, цукор 50%. Розмір ядра: 3-5 мм. Не містить ГМО. Застосування: Фісташкова випічка, фісташкове морозиво, печиво фісташки, фісташкові тістечка. Їх додають у торти, мюслі, гранолу, горіхові батончики, фруктово-горіхові суміші, пироги, цукерки, шоколад, десерти.
В наявності
110 грн.
Артикул: PI1006/100
Виробник: Disano
Категорія: Ядра
Склад: фісташки 100%. Не містить ГМО. Ці найсмачніші ядра фісташкових горіхів є ідеальним інгредієнтом для випічки. Їх можна вживати як снек або змішати з іншими горіхами або використовувати для приготування смачних тістечок, граноли, горіхових батончиків, пирогів, хлібобулочних виробів та печива.
В наявності
215 грн.
Артикул: PI1006
Виробник: Disano
Категорія: Ядра
Склад: фісташки 100%. Не містить ГМО. Ці найсмачніші ядра фісташкових горіхів є ідеальним інгредієнтом для випічки. Їх можна вживати як снек або змішати з іншими горіхами або використовувати для приготування смачних тістечок, граноли, горіхових батончиків, пирогів, хлібобулочних виробів та печива.
В наявності
2 084 грн.
Артикул: CR5102/100
Виробник: Disano
Категорія: Паста фісташкова
Склад: Цукор, фісташки 30%, жир і рослинна олія (соняшникова олія та пальмова олія), знежирене молоко порошок, сироватка, масло какао, загусник: кукурудзяний крохмаль, емульгатор: соєвий лецитин, ванілін, сіль. Не містить ГМО. Термін придатності: 24 місяців. Зберігати в сухому прохолодному місці, бажано при температурі від 8°C до 12°C. Тримати подалі від тепла і прямих сонячних променів.
В наявності
105 грн.
Артикул: PSCL6016/100
Виробник: Disano
Категорія: Паста фісташкова
Состав: 100% ядро фисташки. Средняя обжарка сохраняет свойственный фисташке зеленый цвет и в то же время подчеркивает вкус. Имеет нежную структуру и консистенцию, мягкий аромат фисташки, сладкая, не горчит.
В наявності
195 грн.
Артикул: PSCL6016/1
Виробник: Disano
Категорія: Паста фісташкова
Состав: 100% ядро фисташки. Средняя обжарка сохраняет свойственный фисташке зеленый цвет и в то же время подчеркивает вкус. Имеет нежную структуру и консистенцию, мягкий аромат фисташки, сладкая, не горчит.
В наявності
1 740 грн.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.