Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус
Головна Для морозива

Для морозива

Артикул: CHM-VR-123-E0-U68/100
100% бельгійський молочний шоколад у вигляді вермішелі для кондитерського декору
В наявності
55 грн.
Артикул: CHW-VR-1Z5-E0-U68/100
Крихітна блискуча хрустка вермішель з білого шоколаду з вершковим смаком. Посипте її на десерти, випічку і напої.
В наявності
58 грн.
Артикул: CHK-D-E1-U68/100
Крихітна блискуча хрустка вермішель з чорного шоколаду. Посипте її на десерти, випічку і напої.
В наявності
52 грн.
Артикул: 235579
Виробник: Zeelandia, Україна
Подслащенные для взбивания. Для профессионального использования в производстве мороженого и кондитерских изделий, для производства наполнителей и отделочных полуфабрикатов (декоров)
В наявності
115 грн.
Артикул: AJ00AH/3
Полуфабрикат для производства кондитерских изделий и мороженного. Паста - вкусовая добавка к кондитерским изделиям, предназначенная для усиления вкуса, придания аромата и цвета. Используется для производства конфет (всевозможные начинки), производства мороженого (джелатто, семифреддо), готовых десертов (крема, базы). Рекомендуемая дозировка для кондитерских изделий: Паста 20-30 г / 1 кг белой основы (база для мороженого, крем, сливки, мусс и другое)
В наявності
2 050 грн.
Артикул: AE37BY/100
Полуфабрикат для производства кондитерских изделий и мороженного. Паста - вкусовая добавка к кондитерским изделиям, предназначенная для усиления вкуса, придания аромата и цвета. Используется для производства конфет (всевозможные начинки), производства мороженого (джелатто, семифреддо), готовых десертов (крема, базы). Рекомендуемая дозировка для кондитерских изделий: Паста 50 г / 1 кг белой основы (база для мороженого, крем, сливки, мусс и другое)
В наявності
45 грн.
Артикул: AJ00AH/100
Полуфабрикат для производства кондитерских изделий и мороженного. Паста - вкусовая добавка к кондитерским изделиям, предназначенная для усиления вкуса, придания аромата и цвета. Используется для производства конфет (всевозможные начинки), производства мороженого (джелатто, семифреддо), готовых десертов (крема, базы). Рекомендуемая дозировка для кондитерских изделий: Паста 20-30 г / 1 кг белой основы (база для мороженого, крем, сливки, мусс и другое)
В наявності
85 грн.
Артикул: 13795
Виробник: Україна
Категорія: Різне корисне
Стакан мерный прозрачный
В наявності
15 грн.
Рубрика наповнюється інформацією про інвентар та інгредієнти для приготування морозива, сорбетів, десертного льоду. Переважна кількість товарів розрахована на домашніх кондитерів, невеличкі кафе, організаторів дитячих / сімейних свят.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.