
Форма | Монеты, каллеты, диски |
Стійкий до високих температур натуральний шоколад у маленьких краплинах (дропси). Вміст твердого какао мінімум 46%. Використовується для додавання у кекси, печиво, тістечка. Інгредієнт широко застосовується у кондитерській справі.
Склад: цукор, какао-маса, масло какао, лецитин, ванілін, м.б. незначна частина молока.
Харчова цінність: 100 г продукту містить 27,5 г жирів, 5 г протеїнів, 57 г вуглеводів, 7,5 г дієтичних волокон.
Енергетична цінність 510 ккал / 2.130 кДж.
Зберігати краще в сухому місці при температурі до +20 оC аби уникнути температурного посивіння*.
* УВАГА! Як будь-який шоколад, при транспортуванні і температурних коливаннях дропси можуть "сивіти", що підтверджує натуральність продукту і не шкодить робочим якостям шоколаду. Це не глазур, яка завжди блищить і не сивіє, але нічого спільного з шоколадом не має.
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: