Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус
Головна Dulcistar, Италия

Dulcistar, Италия

Артикул: ZU034/500
Виробник: Dulcistar, Италия
Категорія: Пудра цукрова
Декоративная сахарная какао-пудра нетающая
В наявності
110 грн.
Артикул: ZU034/100
Виробник: Dulcistar, Италия
Категорія: Пудра цукрова
Декоративная сахарная какао-пудра нетающая
В наявності
22 грн.
Артикул: PT080
Виробник: Dulcistar, Италия
Категорія: Паста фісташкова
Натуральная фисташковая паста кондитерская, 100% ореха, подкрашена натуральным красителем
В наявності
1 745 грн.
Артикул: SR250/200
Виробник: Dulcistar, Италия
Категорія: Начинки та пасти
Крем фисташковый на жировой основе. С содержанием натуральной фисташки не менее 10%
В наявності
65 грн.
Артикул: PT080/100
Виробник: Dulcistar, Италия
Категорія: Паста фісташкова
Натуральная фисташковая паста кондитерская, 100% ореха, подкрашена натуральным красителем
В наявності
185 грн.


Итальянская семейная компания, котрая работает на рынке кондитерских ингредиентов с 1960 г.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.