Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус
Головна Fabbri 1905, Італія

Fabbri 1905, Італія

Артикул: 9150935-42G
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Категорія: Сиропи
Для коктейлів, кави, кремів, випічки, напоїв, шийків, морозива, просочення бісквітів.
В наявності
308 грн.
Артикул: 9236529-E87/200
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Опис: Суха суміш для приготування морозива. Без глютену. Для використання в кондитерській промисловості. Для професійного використання.
В наявності
275 грн.
Артикул: 9225435-7BB
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Полуфабрикат для производства мороженого и кондитерских изделий. Без глютена. Дозировка 70 - 100 г продукта/1 кг базовой смеси
В наявності
1 025 грн.
Артикул: 9225712-64F/100
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Деліпаста Лохина, Fabbri 100 г Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Для використання у кондитерській промисловості. Дозування 70 - 100 г продукту/1 кг базової суміші
В наявності
85 грн.
Артикул: 9225712-64F
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Делипаста Голубика (Лохина), Fabbri 1,5 кг Полуфабрикат для производства мороженого и кондитерских изделий. Без глютена. Для использования в кондитерской промышленности. Дозировка 70 - 100 г продукта/1 кг базовой смеси
В наявності
1 075 грн.
Артикул: 9972254-61H
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Полуфабрикат для производства мороженого и кондитерских изделий. Без глютена. Дозировка 70 - 100 г продукта/1 кг базовой смеси
В наявності
1 064 грн.
Артикул: 9225768-35М
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Дозування 70 - 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
1 210 грн.
Артикул: 9225719-34Z/1.500
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
999 грн.
Артикул: 9225407-9BB
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Для використання у кондитерській промисловості. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
1 422 грн.
Артикул: 9225405-9BF
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Деліпаста Солона карамель Fabbri 1,5 кг Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Для використання у кондитерській промисловості. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
1 058 грн.
Артикул: 9226610-72V
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Делипаста "Фисташковая паста без кусочков" Fabbri 1905, Италия, 1,2 кг
В наявності
1 695 грн.
Артикул: 9225428-27C
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Полуфабрикат для производства мороженого и кондитерских изделий. Без глютена. Дозировка 50 г продукта/1 кг базовой смеси
В наявності
995 грн.
Артикул: 9236073-67B/100
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Сухая смесь для производства джелето, сорбетов и граниты. В своем составе содержит 3 компонента: пищевые волокна, глюкозный сироп и фруктозу. Используется для приготовления мороженого холодным и горячим способом как на молочной, так и на водной основе. Увеличивает количество сухих веществ в готовом десерте, делает его более стабильным и устойчивым к повышению температуры и солнечным лучам, помогает дольше удерживать воздух в джелато и повышает насыщенность вкуса. Рекомендуемая дозировка: 30-40 г на литр смеси. Для более кремообразного типа сорбетов рекомендуется добавлять 0,2-0,3% эмульгатора Фаббрисофф к готовой базы перед подачей во фризер.
В наявності
68 грн.
Артикул: 9236073-67B
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Сухая смесь для производства джелето, сорбетов и граниты. В своем составе содержит 3 компонента: пищевые волокна, глюкозный сироп и фруктозу. Используется для приготовления мороженого холодным и горячим способом как на молочной, так и на водной основе. Увеличивает количество сухих веществ в готовом десерте, делает его более стабильным и устойчивым к повышению температуры и солнечным лучам, помогает дольше удерживать воздух в джелато и повышает насыщенность вкуса. Рекомендуемая дозировка: 30-40 г на литр смеси. Для более кремообразного типа сорбетов рекомендуется добавлять 0,2-0,3% эмульгатора Фаббрисофф к готовой базы перед подачей во фризер.
В наявності
613 грн.
Артикул: 9225763-65Х
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Полуфабрикат для производства мороженого и кондитерских изделий. Без глютена. Дозировка 70 - 100 г продукта/1 кг базовой смеси
В наявності
1 064 грн.
Артикул: 9225756-24B
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Для використання у кондитерській промисловості. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
1 080 грн.
Артикул: 9225706-64D
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
918 грн.
Артикул: 9225428-27C/100
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Полуфабрикат для производства мороженого и кондитерских изделий. Без глютена. Дозировка 50 г продукта/1 кг базовой смеси
В наявності
78 грн.
Артикул: 9225407-9BB/100
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Для використання у кондитерській промисловості. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
125 грн.
Артикул: 9225491-60Y/100
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Дозування 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
59 грн.
Артикул: 9226610-72V/100
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
165 грн.
Артикул: 9225756-24B/100
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Для використання у кондитерській промисловості. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
85 грн.
Артикул: 9225706-64D/100
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
85 грн.
Артикул: 9225722-27V/100
Виробник: Fabbri 1905, Італія
Напівфабрикат для виробництва морозива та кондитерських виробів. Без глютену. Дозування 70 – 100 г продукту/1 кг базової суміші.
В наявності
89 грн.

Італійська сімейна компанія Fabbri 1905 – один із найвідоміших у світі виробників інгредієнтів та напівфабрикатів для кондитерських виробів та морозива. Понад 100 років чудової історії та репутації.

« назад 1 2 вперед »

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.