Фісташкова паста – дуже зручний напівфабрикат, застосовуваний кондитерами як додатковий інгредієнт при виготовленні кондитерських кремів, начинок, глазур, нуги, десертів та багатьох інших видів продукції, що належать до розряду елітних. Фісташкова паста надає готовому виробу унікального смаку - витонченого, вишуканого і оригінального. Додаючи фісташкову пасту в білу глазур як натуральний барвник можна домогтися не тільки ніжного фісташкового смаку цієї глазурі, але і надати їй приємний зелений відтінок.
Pistacchio Italia – десертна паста для виробництва морозива та кондитерських виробів.
Органолептичні характеристики - густа пастоподібна маса з натуральним смаком та ароматом фісташкових горіхів
Рекомендації щодо застосування:
додавати 80-100 г пасти на 1 кг маси, перед вживанням пасту ретельно перемішати.
Склад: цукор, фісташковий горіх (30%), соєва олія, соєве борошно, лактоза, молочний білок, емульгатор соєвий лецитин, гідрогенізовані рослинні олії, ароматизатор ідентичний натуральному, барвники: Е141ii, Е133, Е102.
Містить барвник, який може негативно впливати на активність і увагу дітей.
Містить: горіхи, сою, молоко та його похідні; може також містити сліди арахісу, злаків, яєць.
Не містить ГМО.
Харчова цінність у 100 г. продукту:
- білки 10.42
- жири 32.56
- вуглеводи 52.47
Вологість (%): 3.00
Енергетична цінність у 100 г продукту (ккал.): 553.00
Термін придатності до споживання: 36 міс.
Умови зберігання: зберігати вдалині від джерел тепла та сонячних променів при температурі від 10 до 20 °C
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: