
Розмір пасочниці:
висота - 16,5 см
ширина нижньої частини - 11 см
ширина верхньої частини - 4 см
Маса готового виробу близько 1000 г
Форма для паски є усіченою пірамідою. Кріплення – кліпси.
Виконана пасочниця із харчового пластику.
Рецепт:
Сир необхідно добре віджати, протерти через сито або пропустити через м'ясорубку.
Ретельно змішати сир з іншими інгредієнтами (вершки чи сметана, цукор, сухофрукти, горіхи...).
Форму зібрати, перевернути. Вистелити змоченою у воді марлею і викласти всю сирну масу до країв, добре її утрамбовуючи. Поставити в холод, дати постояти (бажано годин 5 - 6).
Акуратно витягти паску з форми за допомогою марлі.
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: