Форма з харчового пергаменту, дно 50 = мм, h = 80 мм, 50 шт.
Форми «Тюльпан» призначені для випікання та урочистої порційної подачі мафінів, кексів та інших кондитерських виробів.
Якісний харчовий пергамент дозволяє:
використовувати форму у морозильних камерах для зберігання готової кондитерської продукції;
готувати та розігрівати виріб НВЧ-печах;
мінімізувати використання жирів у процесі випікання;
готувати продукцію акуратно, випікаючи рівномірно, без пригорянь, зберігаючи форму та смакові якості.
Під час випікання рекомендується вкладати формочки-тюльпани у металеві або силіконові форми, щоб уникнути їх передчасного розкриття.
Щільність пергаменту – 40-55 г/кв.
Увага! Доупакування для цієї позиції не передбачене. При транспортуванні поштовими службами паперові форми можуть деформуватися. Вирівнюються дуже простим способом - зануренням на деякий час у суху склянку відповідного діаметра із заповненням внутрішнього простору форми сухою важкою крупою або склянкою трохи меншого діаметру. Щоб досягти ідеальної "стрілки", кінчики форм злегка зволожуються і розпрямляються праскою при необхідності (якщо форма використовується для фуд фотосесії або прикраси кенді-бару).