
Гелеподібні глазурі лінії "Міраль" - це дзеркальні покриття з різними смаковими та ароматичними характеристиками, які призначені для покриття кондитерських та хлібобулочних виробів, включаючи торт-морозиво, фрукти.
Торти, декоровані гелем "Міраль", відрізняються своєю дзеркальною поверхнею та глянцевим блиском.
Гель готовий до вживання.
"Міраль" не тече, після розрізання торта зріз залишається чистим і не змащується.
Переваги:
виготовлені із соків та пюре;
натуральні ароматизатори та барвники;
стабільні – на будь-яких поверхнях;
не вбираються у крем виробу;
морозостійкі;
відрізняються блиском із «дзеркальним ефектом», що залишається незмінним навіть після заморозки;
тривалий термін зберігання.
Технологічні рекомендації щодо застосування:
Підігріти до температури 50-60 оС у мікрохвильовій печі або на водяній бані. Акуратно перемішати продукт, щоб не утворилося повітря всередині та покрити виріб.
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: