Лауринова глазур для декору кондитерських виробів. Чорна. У формі монет. Не потребує темперування. З високою температурою плавлення.
Не потребує темперування. З високою температурою плавлення. Може використовуватися для виливки фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів.
Кондитерською глазур'ю називається глазур на основі замінників какао-олії лауринового (ЛЗКМ) та нелауринового (НЛЗКМ) типу. Кондитерські глазурі більш дешеві, тому що дороге какао-масло замінюють рослинним жиром. При виробництві виробів із застосуванням кондитерських глазур не потрібна стадія темперування. На відміну від глазурі, справжній шоколад виготовляється з використанням тертого какао та какао-олії, які отримують при обробці какао-бобів.
Інгридієнти:
цукор, еквівалент какао олії, какао-порошок, какао олія, какао терте, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатори "ванілін".
При зберіганні та транспотруванні допускається "посивіння" продукту, при цьому смакові та якісні властивості не змінюються.
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: