
Кондитерською глазур'ю називається глазур на основі замінників какао-олії лауринового (ЛЗКМ) та нелауринового (НЛЗКМ) типу. Кондитерські глазурі більш дешеві, тому що дороге какао-масло замінюють рослинним жиром. При виробництві виробів із застосуванням кондитерських глазур не потрібна стадія темперування. На відміну від глазурі, справжній шоколад виготовляється з використанням тертого какао та какао-олії, які отримують при обробці какао-бобів.
Опис глазурі Master Martini "Caribe bianco dischi":
Лауринова кондитерська глазур у формі дисків. Замінник білого шоколаду. Використовується для глазурування кондитерських виробів, для виготовлення шоколадного декору.
Інгридієнти:
цукор, гідрогенізовані рослинні жири, сухе знежирене молоко (8%), лактоза, емульгатор (Е322 – соєвий лецитин), ароматизатори.
Інформація для споживача:
для отримання глазурі диски розплавити на водяній бані за температури 45°С.
Зберігання:
при температурі трохи більше 20°З сухому місці.
Термін придатності:
12 (дванадцять) місяців.
Позначення генетично модифікованих об'єктів відповідно до Норм 2003/1829/EC та 2003/1830/EC:
Продукт не піддавався обробці іонізуючим випромінюванням.
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: