Лауринова глазур для декору кондитерських виробів. Рожева, ванільний смак. Не потребує темперування. З високою температурою плавлення.
Кондитерською глазур'ю називається глазур на основі замінників какао-олії лауринового (ЛЗКМ) та нелауринового (НЛЗКМ) типу. Кондитерські глазурі більш дешеві, тому що дороге какао-масло замінюють рослинним жиром. При виробництві виробів із застосуванням кондитерських глазур не потрібна стадія темперування. На відміну від глазурі, справжній шоколад виготовляється з використанням тертого какао та какао-олії, які отримують при обробці какао-бобів.
Інгридієнти:
Цукор, жир кокосовий, соєвий емульгатор лецитин, ароматизатори "Ванілін", "Полуниця", харчовий барвник.
Зберігання:
при температурі трохи більше 20°З сухому місці.
Термін придатності:
12 (дванадцять) місяців.
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: