Широко використовується в харчовій промисловості та кулінарії як загусник і підсолоджувач. Має властивість не цукоритися (не кристалізуватися) і зберігати вологу в масі продукту, що допомагає, що допомагає продуктам, в які він був доданий, мати більш ніжну текстуру, виглядати свіжішими і довше не висихати. Він також збільшує обсяг продукту та збагачує смак.
Специфікація продукту:
| Опис продукту : | Безбарвний в’язкий сироп при кімнатній температурі. |
| Упаковка: | Пластикове відро з кришкою. |
| Склад: | Сироп глюкози, консервант: сульфіти. |
| Застосування : | Сироп глюкози застосовується у кондитерських виробах, морозиві. На відміну від сахарози, він не дає цукру рекристалізуватися. Він допомагає виробам бути м’якими та довше зберігати свіжість. |
| Рекомендації: | Сироп глюкози тане при 60°C(140°F). Нагріти сироп до бажаної в’язкості. Не нагрівати більше ніж 100°C (212°F); розчин втратить вологу. Сироп глюкози розчиняється у воді Маркування: сироп глюкози |
| Термін придатності: | 24 місяці |
| Умови зберігання : | В сухому прохолодному місці. |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
| Інформація про ГМО: | Продукт не містить генетично модифікованих організмів та не підлягає маркуванню про ГМО згідно із регламентом ЄС 1829/2003 та 1830/2003 від 22 вересня 2003. | ||||||||||||||||||||||||||||||||
| Показники | Значення |
| Брікс | 78 - 82° |
| pH | 4 - 6 |
| DE | 35 - 44 |
| Сухий екстракт | 78 - 80 % |
| Моносахариди (декстроза) | 2 - 7% |
| Дисахариди (мальтоза) | 21 - 27% |
| Цукор в сухому екстракті | 66 - 77% |
| Сульфіти | < 300ppm |
| Натрій | 20 мг/100г |
| Калій | < 0.5 мг/100г |
| Вологість | 21% |
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: