Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Інгредієнти кондитерські Сиропи Глюкозний сироп, DGF, Франція, відро 7 кг

Глюкозний сироп, DGF, Франція, відро 7 кг

Артикул: 8311/7
Категорія: Сиропи
Під замовлення

Глюкозний сироп, DGF, Франція,  відро 7 кг


Широко використовується в харчовій промисловості та кулінарії як загусник і підсолоджувач. Має властивість не цукоритися (не кристалізуватися) і зберігати вологу в масі продукту, що допомагає, що допомагає продуктам, в які він був доданий, мати більш ніжну текстуру, виглядати свіжішими і довше не висихати. Він також збільшує обсяг продукту та збагачує смак.

Специфікація продукту:

Опис продукту : Безбарвний в’язкий сироп при кімнатній температурі.
Упаковка: Пластикове відро з кришкою.
Склад: Сироп глюкози, консервант: сульфіти.
Застосування : Сироп глюкози застосовується у кондитерських виробах, морозиві.
На відміну від сахарози, він не дає цукру рекристалізуватися.
Він допомагає виробам бути м’якими та довше зберігати свіжість.
Рекомендації: Сироп глюкози тане при 60°C(140°F).
Нагріти сироп до бажаної в’язкості.
Не нагрівати більше ніж 100°C (212°F); розчин втратить вологу.
Сироп глюкози розчиняється у воді
Маркування: сироп глюкози
Термін придатності: 24 місяці
Умови зберігання : В сухому прохолодному місці.
 
 
Процес : Ферментативний та хімічний гідроліз пшеничного крохмалю.
Походження сировини: Pослинне
Країна походження: Франція
Cклад:
  100 % Пшеничний сироп глюкози
  < 300ppm % Консервант: сульфіти
 
Поживна цінність:
 
Сухий екстракт Вуглеводи Білки Жири Енергетична цінність
79 %
Натрій
0,02%
100 %
 
 
0%
 
0%
 
316 Kкал/100г - 1320.88 KДж/100г
 
 
 
 
Інформація про ГМО:  Продукт не містить генетично модифікованих організмів та не підлягає маркуванню про ГМО згідно із регламентом ЄС  1829/2003 та 1830/2003 від 22 вересня 2003.

Фізико-хімічні характеристики:
 
Показники Значення
Брікс 78 - 82°
pH 4 - 6
DE 35 - 44
Сухий екстракт 78 - 80 %
Моносахариди (декстроза) 2 - 7%
Дисахариди (мальтоза) 21 - 27%
Цукор в сухому екстракті 66 - 77%
Сульфіти < 300ppm
Натрій 20 мг/100г
Калій < 0.5 мг/100г
Вологість 21%

 

Відгуки про товар (0)

Триколад - товари для кондитерів по всій Україні

Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: