Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Інгредієнти кондитерські Сиропи Глюкозний сироп (патока карамельна), ДКПК, Україна, 500 г

Глюкозний сироп (патока карамельна), ДКПК, Україна, 500 г

Артикул: ПДН014/500
Категорія: Сиропи
В наявності
Глюкозний сироп (патока карамельна), ДКПК, Україна, 500 г
Глюкозний сироп (карамельна патока) з кукурудзи. Виробництво – Україна.

Широко використовується в харчовій промисловості та кулінарії як загусник і підсолоджувач. Має властивість не зацукровуватися (не кристалізуватися) і зберігати вологу в масі продукту, що допомагає продуктам, в які він був доданий, мати більш ніжну текстуру, виглядати свіжішими і довше не висихати. Він також збільшує обсяг продукту та збагачує смак.

Однорідна в'язка рідина. Прозора. Солодка, без стороннього присмаку та запаху. Масова частка сухих речовин – не менше 78%. Вуглеводний склад: глюкоза/DP1 – 11-18, мальтоза/DP2 – 11-18, мальтотріозу DP3 – 14 – 20. Рівень pH – 4,0 – 6,0. Температура карамельної проби, С, щонайменше - 145.

Класификація патоки
№ п/п Вид патоки Вуглеводний склад Форма Властивості
1 Низькооцукрована Має ГЭ 26 — 35% Рідка
  • Висока в'язкість
  • Сполучна дія
  • Антикристалізаційні властивості
  • Стабілізація пін та емульсій
  • Низька гігроскопічність
  • Низька насолода
  • М'який смак
2 Карамельний (глюкозний сироп) Має ГЭ 36 — 44% Рідка
  • Висока в'язкість
  • Сполучна дія
  • Антикристалізаційні властивості
3 Мальтозна Містить 35-65% мальтози. У складі переважає мальтоза та мальтотріоза. Рідка
  • Містить велику кількість цукрів, що зброджуються.
  • Помірна насолода
  • Термічна та хімічна стійкість
  • Низька тенденція до кристалізації
  • Високий осмотичний тиск
  • Висока мікробіологічна стійкість
4 Високомальтозна Містить 65% і більше мальтози Рідка
  • Підвищена насолода
  • Низька тенденція до кристалізації
  • Протидія колоризації
  • Протидіяє абсорбції вологи
5 Солодова мальтозна (зерновий сироп)   Рідка
  • Є продуктом біоконверсії зернової сировини, що містить крохмаль.
  • Отримано із застосуванням солоду або ферментних препаратів
  • Завдяки низькому вмісту глюкози не кристалізується в процесі зберігання.
  • Низька гігроскопічність 1 кг солодової мальтозної патоки по солодощі замінює близько 0,7 кг цукру.
6 Высокооцукрована Має ГЭ більше 44% Рідка
  • Високий ступінь насолоди
  • Знижена в'язкість
  • Вищий осмотичний тиск у порівнянні з сахарозою
  • Не кристалізується за кімнатної температури
7 Суха Має ГЭ більше 25% Порошкоподібна Отримано сушінням концентрованого паточного сиропу
Відгуки про товар (0)

Триколад - товари для кондитерів по всій Україні

Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: