
Стружка "Файн" - це дрібна, несолодка, гранульована кокосова стружка з високим вмістом жиру. Використовується для обсипання кексів, тортів, печива та ін. Виготовляється із свіжої м'якоті кокосу.
Жирність – 65%.
Зберігати у сухому та прохолодному місці.
Розрізняють два основні види кокосової стружки: "файн" та "медіум". Сорт грубо розтертої стружки "Сoarse" в кондитерських цілях майже не використовується.
Стружка "Фаїн" - це дрібна, несолодка, гранульована кокосова стружка з високим вмістом жиру. Використовується для обсипання кексів, тортів, печива та ін. Виготовляється із свіжої м'якоті кокосу.
Стружка "Медіум" - це середнього розміру несолодка гранульована стружка з високим вмістом жиру. Використовується як наповнювач для різних кондитерських виробів, для обсипання тортів, тістечок.
Фасування - у харчовий пакет.
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: