Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Louis Francois, Франція

Louis Francois, Франція

Артикул: 1622A
Категорія: Пектин
Харчова добавка. Використовується як текстурний агент. Це загусник та/або желюючий агент (з кальцієм), який підходить для приготування желеподібної глазурі з м'якоттю фруктів.
В наявності
3 958 грн.
Артикул: 1622A/25
Категорія: Пектин
Харчова добавка. Використовується як текстурний агент. Це загусник та/або желюючий агент (з кальцієм), який підходить для приготування желеподібної глазурі з м'якоттю фруктів.
В наявності
129 грн.
Артикул: 212F/1
Покращує зовнішній вигляд та смакові властивості готового виробу
В наявності
345 грн.
Артикул: 212F/25
Покращує зовнішній вигляд та смакові властивості готового виробу
В наявності
15 грн.
Артикул: ЦБ-7588/100
Категорія: Цукрозамінники
Спеціальний цукор для виготовлення різних видів кондитерського декору (фантазійних абстракцій різної складності, застиглих кольорів, спіралей та стрічок з ефектом слюди, мозаїк, глянцю кондитерського, солодкого скла та ін.) Дивись фото всередині...
В наявності
58 грн.
Артикул: ЦБ-7588
Категорія: Цукрозамінники
Спеціальний цукор для виготовлення різних видів кондитерського декору (фантазійних абстракцій різної складності, застиглих кольорів, спіралей та стрічок з ефектом слюди, мозаїк, глянцю кондитерського, солодкого скла та ін.) Дивись фото всередині...
В наявності
497 грн.
Артикул: 8352
Категорія: Пектин
Желирующий агент (загуститель) для получения термообратимого геля.
Немає в наявності
3 555 грн.
Артикул: 8352/25
Категорія: Пектин
Пищевая добавка. Используется в качестве текстурного агента. Это загуститель и/или желирующий агент (с кальцием), который подходит для приготовления желеобразной глазури с мякотью фруктов
Немає в наявності
125 грн.

Луї Франсуа – самоучка – винахідник. Збудував лабораторію в Парижі та заснував свою компанію у 1908 році.
Розробив велику кількість рецептур, заснованих на натуральних продуктах: агар-агар, пектин, камедь та трагакант та альбумін. Сьогодні компанія "Луї Франсуа" продає широкий спектр продуктів, призначених для виробництва хліба, кондитерських виробів, шоколаду, кондитерських виробів, морозива та гастрономії.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.