Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус
Головна Master Martini, Италия

Master Martini, Италия

Артикул: AJ00AB
Напівфабрикат для виробництва кондитерських виробів, кремів, начинок та морозива. Густа пастоподібна маса з натуральним смаком і ароматом полуниці. Дозування 50 г продукту/1 кг базової суміші
В наявності
1 322 грн.
Артикул: AJ00AB/100
Напівфабрикат для виробництва кондитерських виробів, кремів, начинок та морозива. Густа пастоподібна маса з натуральним смаком і ароматом полуниці. Дозування 50 г продукту/1 кг базової суміші
В наявності
54 грн.
Артикул: AF24AB/5
Гель дзеркальний Міраль "Білий шоколад", заводське упакування
В наявності
725 грн.
Артикул: AF24AB/500
Гель дзеркальний Міраль "Білий шоколад" Master Martini
В наявності
85 грн.
Артикул: AF23AB/500
Гель дзеркальний Міраль "Чорний шоколад"
В наявності
92 грн.
Артикул: AF25AB/500
Гель дзеркальний Міраль "Карамель"
В наявності
56 грн.
Артикул: AF23AB
Гель дзеркальний Міраль "Чорний шоколад"
В наявності
168 грн.
Артикул: AX48HO/100
Глазур кондитерська фісташкова в дисках, Centramerica ТМ "Master Martini" (Італія).
В наявності
24 грн.
Артикул: AF24AB
Гель дзеркальний Міраль "Білий шоколад" Master Martini
В наявності
160 грн.
Артикул: AV10TD
Крем "Декор Ап" довготривалого зберігання на основі рослинних жирів. Для професійного використання у виробництві морозива та кондитерських виробів, для виробництва наповнювачів та оздоблювальних напівфабрикатів (декорів).
В наявності
119 грн.
Артикул: AJ00AH/3
Полуфабрикат для производства кондитерских изделий и мороженного. Паста - вкусовая добавка к кондитерским изделиям, предназначенная для усиления вкуса, придания аромата и цвета. Используется для производства конфет (всевозможные начинки), производства мороженого (джелатто, семифреддо), готовых десертов (крема, базы). Рекомендуемая дозировка для кондитерских изделий: Паста 20-30 г / 1 кг белой основы (база для мороженого, крем, сливки, мусс и другое)
В наявності
2 050 грн.
Артикул: AE37BY/100
Полуфабрикат для производства кондитерских изделий и мороженного. Паста - вкусовая добавка к кондитерским изделиям, предназначенная для усиления вкуса, придания аромата и цвета. Используется для производства конфет (всевозможные начинки), производства мороженого (джелатто, семифреддо), готовых десертов (крема, базы). Рекомендуемая дозировка для кондитерских изделий: Паста 50 г / 1 кг белой основы (база для мороженого, крем, сливки, мусс и другое)
В наявності
45 грн.
Артикул: AJ00AH/100
Полуфабрикат для производства кондитерских изделий и мороженного. Паста - вкусовая добавка к кондитерским изделиям, предназначенная для усиления вкуса, придания аромата и цвета. Используется для производства конфет (всевозможные начинки), производства мороженого (джелатто, семифреддо), готовых десертов (крема, базы). Рекомендуемая дозировка для кондитерских изделий: Паста 20-30 г / 1 кг белой основы (база для мороженого, крем, сливки, мусс и другое)
В наявності
95 грн.
Артикул: AQ49UA
Категорія: Чорний
Натуральний шоколад у малих краплях (дропси). Жорсткий какао 46% мінімум. Склад: цукор, какао-маса, олія какао, лецитин, ванілін, може містити молоко у незначній кількості. Використовується для начинки та декорування кексів, печива, цукерок, тістечок, морозива.
В наявності
275 грн.
Артикул: AQ49UA/100
Категорія: Чорний
Стійкий до високих температур натуральний шоколад у маленьких краплинах (дропси). Вміст твердого какао мінімум 46%. Використовується для начинки і декорування кексів, печива, тістечок
В наявності
29 грн.
Артикул: AX39FU
Осколки шоколадні чорні Master Martini - ідеальний декор для кондитерських виробів.
В наявності
140 грн.
Артикул: AX48HO
Глазур кондитерська фісташкова в дисках, Centramerica ТМ "Master Martini" (Італія)
В наявності
234 грн.
Артикул: AQ49II
Категорія: Молочний
М'який, молочний смак!
В наявності
285 грн.
Артикул: AQ49II/200
Категорія: Молочний
М'який, молочний смак!
В наявності
58 грн.
Артикул: AQ48EB/10
Категорія: Білий
Білий шоколад кондитерський, 32,5% какао-олії. Форма – диски.
В наявності
3 150 грн.
Артикул: AQ49IJ/10
Категорія: Чорний
Чорний шоколад кондитерський, 72% какао. Форма – діамант.
Немає в наявності
2 675 грн.
Артикул: AQ49LZ/200
Категорія: Чорний
Чорний шоколад кондитерський, 70% какао. Форма – диски.
В наявності
58 грн.
Артикул: AQ49UC/10
Категорія: Чорний
Чорний шоколад кондитерський, 54% какао. Форма – диски, 10 кг
В наявності
2 400 грн.
2 262 грн.
Артикул: AQ49UC/200
Категорія: Чорний
Чорний шоколад кондитерський, 54% какао тертого. 32-34% какао-олії. Форма – диски.
В наявності
52 грн.

 

"Мастер Мартини" - компания, созданная в 1972 году, является составной частью концерна Unigra Spa (Италия), ведущего европейского конгломерата, производящего и продающего пищевые масла, жиры, растительные сливки, маргарины и полуфабрикаты (улучшители, смеси) для хлебобулочной и кондитерской промышленностей.

« назад 1 2 3 вперед »

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.