Cиліконова кондитерська матриця PX045 Savarin Mignon на 77 осередків:
діаметр комірки 40 мм
висота 13 мм
об'єм одного осередку 13 мл
загальний розмір усієї матриці 600 х 400 мм, 77 осередків на одному маті
Виконана з дорогого харчового силікону на платиновому каталізаторі (є євротавро 100% Platinum Silicone). Це один із найміцніших, безусадкових, стійких і нетоксичних силіконів із підвищеною твердістю. Ідеальний для контакту із харчовими продуктами. Силікон добре випускає бульбашки навіть без використання вакуумної камери. Застосовується там, де важливі відсутність запаху, безусадковість, стійкість та складність конструкцій, високоеластичність та довговічність форм.
Заявлений виробником діапазон температур - від -40°C до +280°C
(Для порівняння: у Силикомарта - від - 60 ° C до + 230 ° C).
Перед першим використанням силіконову форму Pavoni (Павоні) потрібно ретельно промити (можна в посудомийній машині). Під час миття молдів Pavoni (Павоні) не можна використовувати агресивні миючі засоби та/або ополіскувачі.
Перед першим використанням у духовці змастити олією!
Не ставити на відкритий вогонь і на поверхні, нагріті вище за допустиму температурну межу.
Не шкребти і не різати готові вироби всередині форми.
Можна поміщати в мікрохвильову піч, духовку, морозильні камери, посудомийки.