
Мигдалеве борошно кондитери іноді готують самостійно.
Але повірте, це дуже енерговитратне і недешеве дійство. Адже для цього потрібно:
1) знайти якісний горіх за нормальною ціною, що при малих обсягах проблематично;
2) перебрати мигдаль;
3) промити його та кілька разів обдати окропом, інакше плівка не зніметься;
4) зняти плівку (!) ... з кожної мигдалини ... вручну (((
5) потім кісточки необхідно просушити (якщо в духовці або на сковороді, то так, щоб не зіпсувати, якщо під сонечком - то дуже довго, іноді близько тижня, піклуючись про те, щоб його не з'їли діти або не зіпсували комахи);
6) обсмажити, при необхідності;
7) змолоти дрібно, що в кавомолці або домашньої млині вийде з великими втратами. Крім того, необхідно пам'ятати, що замість борошна може вийде горіхова паста.
Але тепер в цьому складному алгоритмі немає необхідності. Нарешті, маємо українське готове мигдалеве борошно відмінної якості. Воно досить дрібне, чисте, без домішок. Виробляється у Дніпрі, але за якістю та ціною перевершує сорти борошна відомих європейських брендів.
Мигдалеве борошно використовується у кондитерській справі широко - для загущування, для ніжності у випічці, для запобігання пересиханню, тощо. Мигдалеве борошно додають у тісто різних рецептур, щоб отримати приємний аромат і смак.
Мигдалеве борошно містить в собі всі корисні компоненти, що містяться в кісточці стиглого горіха.
Ми відправляємо миндалеве борошно по Україні, продаємо гуртом і в роздріб.
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: