Кондитерська маса темно-коричневого кольору із яскраво вираженим смаком какао. Не містить алкоголю.
Має консистенцію олії та призначена для заповнення випечених круасанів та інших кондитерських виробів, для нанесення рельєфного малюнка та глянсової поверхні на торти та кондитерські вироби, можливе використання у вигляді пасти та наповнювача при виробництві морозива, сирних десертів.
Кондитерські маси є тонко подрібненими інгредієнтами, дисперсною фазою, яких є частинки какао, молочних продуктів, цукру, а дисперсним середовищем – жир, який і визначає хороше відчуття в роті, консистенцію та профіль при плавленні готового виробу.
Склад: цукор білий кристалічний, жир рослинний, порошок какао, суха молочна сировина, емульгатор (соєвий лецитин), сіль кухонна, ароматизатори ідентичні натуральним: "Шоколадний лікер", ванілін. Без ГМО.
Споживча цінність 100 г продукту: білків – 4,6 г, жирів – 34,1 г, вуглеводів – 53,9 г. Калорійність: 530 ккал/100г. Термін придатності – 12 місяців. Зберігати при температурі 18,5 градусів Цельсія та відносній вологості повітря не більше 75%.