Пектин яблучний, стандартизований, високоетерифікований, високої швидкості гелеутворення, стійкий до високої температури.
Сила гелю: 150±5 SAG
Ступінь етерифікації – вище 70%
Температура гелізації вище 90 °C
Час гелеутворення – 3 – 7 хв.
РН 1% розчину – 3,0±0,3%
Ступінь подрібнення – нижче 0,35 мм
Термін зберігання – 18 місяців. Без ГМО.
Пектин (від грецького pektos - згорнутий, застиглий) це склеююча речовина рослинного походження.
Корисні властивості: дуже важливий для стабілізації обміну речовин, знижує вміст холестерину в організмі, покращує периферичний кровообіг, а також перистальтику кишок. Найцінніше властивість - він має здатність очищати живі організми від шкідливих речовин.
Причому цей природний «чистильник» працює дуже старанно та ефективно, не залишаючи після себе жодного «сміття» і при цьому не порушуючи бактеріологічний баланс організму. Багато фахівців називають пектин санітаром людського організму за його унікальну здатність виводити з організму такі шкідливі речовини, як радіоактивні елементи, іони токсичних металів та пестициди.
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: