Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Майстер-класи Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на березень 2020 р

Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на березень 2020 р

6 березня 2020 р. 11:06

Майстер - класи березня для кондитерів Дніпра

Провідні кондитерські студії міста Дніпро презентують навчальну програму на березень 2020. Перелік не є вичерпним, постійно оновлюється та доповнюється. Для отримання додаткової інформації користуйтесь контактами організаторів.



13 березня (п`ятниця)

Майстер-клас "Бісквіти та креми"
Майстер -  Олена Галушка 
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1700 грн
Кількість учасників 6-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма: Крема
1. Імбірно-фініковий;
2. Медовий;
3. Естерхазі;
4. Пряно-Яблуневий;
5. Шоколадно-мигдальний;
6. Горіхова намелака;
7. Карамельний крем-чіз;
8. Пломбірно-шоколадний;
9. Ванільно-ромовий ганашна білому шоколаді;
10. Пряна груша;
11. Мусс з чаєм ройбуш та малиною;
12. Крустілан;
13. Пряна вершкова карамель;
14. Вишневе компоті.



14 березня (субота)

Майстер-клас "Десерти до чаю"
Майстер - Анастасія Мозгова

Вартість - 2500 грн
Місце проведення - Дніпро, пр.Пушкіна 61б, mozgova_anna


Програма:
1.Морквяний рулет з малиною (морквяний бісквіт з горіхами і цукатами, крем-чіз, кулі малина);
2.Брауні з горіхами (класичний шоколадний американський десерт з горіхами);
3.Печиво з карамеллю та арахісом;
4.Апельсіново-фундучний кекс (кекс з горіхами, апельсиновими цукатами та апельсиновим просоченням з Куантро);



14 березня (субота)

Майстер-клас "Корисний завтрак"
Майстер - Марина Пилипенко
 

Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4. 



16-17 березня (понеділок-вівторок)

Майстер-клас "Коровай"
Майстер -  Тетяна Шварц

Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 3000 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Традиції приготування весільного короваю;
2. Особливості випікання;
3. Інгредієнти;
4. Процес приготування, або, як спекти коровай на весілля;
5. Процес прикраси;
6. Підготовка декоративних елементів виготовлення прикрас з прісного тіста;
7. Процес оформлення;
8. Що позначають прикраси;
9. Маленькі хитрощі оформлення;
10. Обрядова випічка, батьківський хліб, шишки, навчимося складати "коси" з тіста.

Формат майстер-класу: практична програма для фахівців різного рівня кваліфікації. Методичний матеріал за програмою майстер-класу (калькуляція, технологія) Тривалість: 2 дні


 
19 березня (четвер)


Майстер-клас "Тарти та тарталетки"
Майстер - Оксана Зосенко
Денна група з 11-00 до 15-00
Вечірня група з 17-30 до 21-00


Час проведення з 18-00 
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.




21 березня (субота)

Майстер-клас "Павлова та десерти в стаканчиках"
Майстер - Олена Овчинікова 

Час проведення з 12-00 до 15-00
Вартість - для бронювання 50 % переплата на картку @ma_macarons
Кількість учасників - 10
Місце проведення - пр. О.Поля (@ma_macarons), 067-644-50-09

Програма:
1. Панакота;
2. Тірамісу;
3. Трайфл.
Усі інгредієнти та інвентарь надаються. Після Майстер класу Ви отримаєте іменной сертифікат.




21 березня (субота)

Майстер-клас "Східні солодощі"
Майстер - Хаяла Ахмедова

Час проведення з 10-00 до 18-00
Вартість - 1800 грн
Кількість учасників - 8-10
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Повністю практичний та абсолютно автентичний майстер клас з програмою найпопулярніших виробів солодкої випічки Сходу!
Ми запрошуємо Вас на дуже цікавий МК з приготування східних солодощів!
Програма:
Баклава турецька 3 види
1.Ділбар Додод
2. Миля;
3. Бурма;
4. Пахлава бакинська;
5. Ніжний десерт Ревані;
6. Оригінальна випічка "Солодкий банан"



21-22 березня (субота-неділя)

Майстер-клас "Літні десерти"
Майстер - Настасья Трещева

Час проведення з 10-00 до 18-00 
Вартість - 3700 грн
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Мусовий торт "Манго-маракуйя";
2. Мусовий торт "Смородина, м'ята, шампанське";
3. Мусовий торт "Фісташка-полуниця";
4. Мусове тістечко "Пінаколада";
5. Дзеркальна глазур та різноманітні техніки декорування. Ефект Леопарда.
6. Шоколадний велюр;
7. Легке тістечко "Павлова манго-малина"
8. Тропічний тарт;
9. Лимоний тарт;
10. Пташине молоко 3 смаки(Маракуйя, Смородина, Фісташка);
11. Зефір (Маракуйя, Смородина, Абрикос-Миндаль);
12. Декор- спонжевий мох, текстурна меренга.
Майстер-клас проходить 2 дні, все включено! Не забудьте взяти з собою гарний настрій!




21 березня (субота)

Майстер-клас "Весна прийшла" Пасхальна випічка
Майстер - Анастасія Мозгова

Вартість - 2500 грн
Місце проведення - Дніпро, пр.Пушкіна 61б, mozgova_anna


Програма:
1. Бріош «Екзотик» на фруктовій заквасці з кокосом, ананасом та ромом;
2. Паска «Фінський» на пуліше з кардамоном, ромом, родзинками, цедрою апельсина та лимоном;
3. Ромова баба на заварці з вишневим компоті і збитим ганашем;
4. Паска за старовинним рецептом на жовтках з сухофруктами, ваніллю, шафраном та цедрою.


22 березня (неділя)

Майстер-клас "Французький кекс"
Майстер - Марина Пилипенко
 

Час проведення з 10-00 до 17-00
Вартість - 1900 грн
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4. 

Програма:
1. Ромова баба "Екзотик";
2. Лимоний кекс з маком;
3. Фундучний кекс з карамеллю, хрустіліантом в шоколаді;
4. Кекс "Екзотик" Кокос-маракуйя;
5. Шоколадний кекс в квадраті.


23 березня (понеділок)

Майстер-клас "Популярні десерти"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 11-00 до 17-30
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-8

Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. 
Десерт Тирамісу;
2.Десерт Анна Павлова;
3.Десерт три шоколада.



26 березня (четвер)

Майстер-клас "Чізкейки"
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 11-00 до 17-30
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 6-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Чізкейк "Нью-Йорк";
2. Чізкейк з Брауні та Орео;
3. Чізкейк цитрусовий.


27-28 березня (п`ятниця-субота)

Майстер-клас "Нарізні тістечка"
Майстер -  Яна Литвинова 
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 6000 грн
Кількість учасників 6-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Розберемо теорію бісквітів, кремів, мусів;
2. Пропрацюємо більше 40 різних текстур;
3. Навчимося створювати красиві десерти без спеціальних форм;
4. Окрему увагу приділимо декору;
5. Навчитеся працювати з шоколадом та опануєте фігурні макаронс.
Всі тістечка можно заморожувати. Нарізні тісткчка завжди в тренді, вони будуть актуальні як на Кенді барі, так і на вітрині кондитерської. Зробимо 200 тістечок, які Ви зможете забрати з собою. Усі інструменти та матеріали під час майстер класу надаються.


28 березня (субота)

Майстер-клас "Весна прийшла" Пасхальна випічка
Майстер - Анастасія Мозгова

Вартість - 2500 грн
Місце проведення - Дніпро, пр.Пушкіна 61б, mozgova_anna


Програма:
1. Бріош «Екзотик» на фруктовій заквасці з кокосом, ананасом та ромом;
2. Паска «Фінський» на пуліше з кардамоном, ромом, родзинками, цедрою апельсина та лимоном;
3. Ромова баба на заварці з вишневим компоті і збитим ганашем;
4. Паска за старовинним рецептом на жовтках з сухофруктами, ваніллю, шафраном та цедрою.


29 березня (субота)

Майстер-клас "Макарон"
Майстер - Настасья Трещева

Час проведення з 10-00 до 18-00 
Вартість - 1200 грн
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Макаронс на французькій меренгі;
2. 
Макаронс на італійскій меренгі;
3. Макаронси шоколадні;
4. 7  різноманітних начинок;
5. Дізнаємося правила та технологіі приготування для різних духовок, усі нюанси та секрети, розберемо можливі проблеми і способи їх вирішення.

 

29 березня (неділя)

Майстер-клас "Цукрові квіти. Рисові квіти"
Майстер - Оксана Ведмеденко

Час проведення з 10-00 до 17-00

Місце проведення - @dosweet.com.ua , @oksana.vedmedenko
 
У програмі квіти з цукрової мастики, рисової пасти. Ранункулюс, еустома (троянда), лисття. Нові шаблони, відбитки, рецепти!
Усі матеріали та інструменти надаються. Квіти учасники забирають з собою!

 

30 березня (понеділок) 

Майстер-клас "Європейська класика"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 11-00 до 17-30
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Торт "Захер";
2. Торт "Естерхазі";
3. Торт "Шварцвальд".




Для запису на майстер-класи та уточнення деталей участі, будь-ласка, дзвоніть організаторам конкретної події!!!