5 червня (середа)
Майстер-клас "Світові шедеври"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 17-00
Вартість - 650 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія"BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Торт "Естерхазі".
2. Торт "Захер".
3. Торт "Чорний ліс".
7 червня (п'ятниця) - 1-й день (підготовка)
10 червня (понеділок) - 2-й день (збір, декор)
Майстер-клас "Ідеальний бісквіт"
Майстер - Таміла Уварова
Час проведення з 11-00
Вартість - 1000 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1.Торт "Шоколадний Лимон".
2.Торт "Морквяний".
3. Торт "Червоний Оксамит".
7 червня (п'ятниця)
Майстер-клас "Заварний фьюжн"
Майстер - Юлія Володіна
Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1.Чурос з шоколадним соусом.
2.Профітролі з лимонним курдом.
3.Тістечко "ПАРІ-БРЕСТ".
8 червня (субота)
Майстер-клас "Для дорослих та дітей"
Майстер - Леся Жигалкіна
Час проведення з 11-00
Вартість - 250 грн
Кількість учасників - 12
Місце проведення - Прянична майстерня "Мед" (096-694-33-10) вул. Короленко, 17.
Програма: малюємо море з піском та мушлями, сонячні окуляри з їстівним склом та сланці.
9 червня (неділя)
Майстер-клас "Зефірна вітрина"
Майстер - Марія Самосоненко
Час проведення з 13-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Зефір класичний без уварювання пюре.
2. Зефір з уварюванням пюре.
3. Зефір зі зниженим вмістом цукру.
4. Зефір з начинкою.
5. Навчимося робити зефірні троянди.
9 червня (неділя)
Майстер-клас "Основи виготовлення мусових десертів"
Майстер - Тетяна Морозова
Час проведення з 09-00
Вартість - 1400 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кондитерська студія Морозової Тетяни (050-681-07-59) м-н Сонячний.
Програма:
1. Розглянемо різновиди основ, прошарків, мусів.
2. Розберемо типи агентів желирування.
3. Розглянемо температурні режими на усіх етапах виготовлення та декорування.
4. Виготовимо з нуля 4 торти по 2 рецептурах.
5. Розглянемо на практиці різні техніки покриття мусових десертів.
12 червня (середа) - 1-й день (підготовка)
14 червня (п'ятниця) - 2-й день (збір, декор)
Майстер-клас "Європейські віяння"
Майстер - Таміла Уварова
Час проведення з 11-00
Вартість - 1000 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1. Тістечко "Три шоколада" (покриття велюр).
2. Торт "Black Orange" (мигдальний Брауні, апельсинове компоте, мус з чорного шоколаду, гляссаж шоколадний).
3. Макарон
12 червня (середа)
Майстер-клас "Ароматна випічка"
Майстер - Юлія Володіна
Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067--770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1. Булочки "СІНАБОН".
2. Булочки з маком.
3. Хліб цитрусовий.
4. Імбірні пряники.
13 червня (четвер)
Майстер-клас "Основи Кенді-бару"
Майстер - Юлія Володіна
Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1. Кейк-попс двох видів.
2. Ванільно-лимонні мафіни з цукатами та цитрусовим сиропом у білому шоколаді.
3. Шоколадні капкейки з карамеллю.
14 червня (п'ятниця)
Майстер-клас "Ресторанна класика"
Майстер - Юлія Володіна
Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1.Тірамісу
2. Ягідна пана-кота
3. Анна Павлова
4. Італійський чизкейк «Ваніль-Кава»
16 червня (неділя)
Майстер-клас "Європейські мусові торти та десерти"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 10-00
Вартість - 550 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Основи приготування і складання європейских десертів;
2. Відпрацюємо дві рецептури мусових десертів, зробемо дзеркальну глазур, попрацюємо над правильною заливкою;
3. Десерт "Грейс" (Шаблі, полуничне конфі, лаймовий мус, дзеркальна глазур)
4. Десерт "Гіпноз" (Шоколадний бісквіт, абрикосове конфі, смородиново-йогуртовий мус, дзеркальна глазур)
16 червня (неділя)
Майстер-клас "Робота з покриттям для тортів"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 14-00
Вартість - 650 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Гляссаж, велюр, леопардова та райдужна глазур. Праця з двома видами дзеркальної глазурі;
2. Велюр з барвниками та без, підготовка торта до роботи з велюром;
3. Основні помилки в роботі з дзеркальною глазурью та велюром;
4. Мусові десерти;
17 червня (понеділок)
Майстер-клас "Все про торти"
Майстер - Олена Галушка (Полтава)
Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Прграма:
1. Ми разом спечемо 5 бісквітів:
- Шифоновий
- Супершоколадний
- Кокосовий
- Апельсиновий
- Червоний оксамит
2. Приготуємо 5 кремів:
- Базовий заварний крем
- Крем-чіз на вершках
- Шоколадний крем-чіз
- Карамельний крем
- Франжипан (мигдалевий)
3. Приготуємо 5 ганашів:
- Шоколадний для збирання
- Шоколадний для вирівнювання
- Ганаш на білому шоколаді для збирання та вирівнювання
- Малиновий
- Манго-маракуйя
18 червня (вівторок)
Майстер-клас "Всі секрети ідеального еклера"
Майстер - Олена Галушка (Полтава)
Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Всі секрети ідеального еклера;
2. Два види глазурі для покриття. Кракелін, покриття Космос;
3. Дуже важлива інформація про те, яке масло та борошно треба використовувати та температурні режими;
4. Еклери
- Полуничний
- Фісташковий
- Карамельний
- Шу з кракеліном
- Вишневий сюрприз - шоколадний крем та заспиртована вишня.
19 червня (середа)
Майстер-клас "Світові торти"
Майстер - Юлія Володіна
Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1. Торт "Захер".
2. Торт "Естерхазі".
3. Торт "Чорний ліс".
4. Торт "Наполеон".
20 червня (четвер) - 1-й день (підготовка)
21 червня (п'ятниця) - 2-й день (збір, декор)
Майстер-клас "Ідеальний бісквіт"
Майстер - Юлія Володіна
Час проведення з 18-00
Вартість - 1000 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067--770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1.Торт "Шоколадний Лимон".
2.Торт "Морквяний".
3. Торт "Червоний Оксамит".
22 червня (субота)
Майстер-клас "Европейські мусові десерти"
Час проведення з 11:00
Вартість - 500 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія"BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Десерт " Грейс" ( Сабле, полуничне конфі, лаймовий мус, дзеркальна глазур)
2. Торт "Гіпноз" ( шоколадний бісквіт, абрикосове конфі, смородиново-йогуртний мус, дзеркальна глазур)
22 червня (субота)
Майстер-клас "Робота з покриттям для торту"
Час проведення з 14:00
Вартість - 650 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія"BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Гляссаж
2. Велюр
3. Глазур у техніці " Леопард" та " Зебра"
4. Райдужна глазур
23 червня (неделя) - початок о 13:00
28 червня (п'ятниця) - початок о 18:00
Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Мария Самсоненко
Час проведення : 23 червня о 13:00
28 червня о 18:00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія"BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
26 червня (середа)
Майстер-клас "Фітнес-десерти"
Майстер - Юлія Володіна
Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
- Трайфл з гранолою, фруктами та грецьким йогуртом.
- Імбірний фінансьє з чорною смородиною у темній глазурі "Гурме".
- Фруктові цукерки у вафельній крихті.
27 червня (четвер) - 1-й день (підготовка)
28 червня (п'ятниця) - 2-й день (збір, декор)
Майстер-клас "Європейські віяння"
Майстер - Юлія Володіна
Час проведення з 18-00
Вартість - 1000 грн
Кількість учасників - 6-10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1. Тістечко «Три шоколада» (покриття велюр).
2. Торт «Black Orange» (мигдальний Брауні, апельсинове компоте, мус з чорного шоколаду, гляссаж шоколадний).
3. Макарон.
28 червня (п'ятниця)
Майстер-клас "4 Пряника"
Майстер - Леся Жигалкіна
Час проведення з 11-00
Вартість - 250 грн
Кількість учасників - 13
Місце проведення - Прянична майстерня "Мед" (096-694-33-10) вул. Короленко, 17.
Програма: На цей раз програма велика: аж на 4 пряника!
Зробимо:
1.Морську зірку (прикрасимо)
2.Морського коника ( позолотимо)
3. Дельфіна (посрібнемо)
4. Медузу (заллємо її)
29 червня (субота)
Майстер-клас "Три бісквітних торти"
Майстер - Марина Пилипенко
Час проведення з 10-00 до 16-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 12
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4.
Програма:
У програмі майстер- класу три фантастичних торта на будь-який смак!
1. Торт "Соковитий тропік" для шанувальників екзотики;
2. Торт "Полуниця в шампанському" літня новинка;
3. Торт " Три шоколада" для гурманів та шокоголіков.
29 червня (субота)
Майстер-клас "Секрети приготування ідеальних макаронс"
Майстер - Олена Овчинікова
Час проведення з 12-00 до 17-00
Вартість - 1200 грн
Кількість учасників - 10
Місце проведення - пр. Поля(@ma_macarons).
Програма:
Макаронс на італійській та французькій меренге зі зниженим вмістом цукру.
Три види начинок:
1. Маракуйя;
2. Сир Філадельфія та сир Дор Блю;
3. Чай Ерл Грей лимон.
В кінці майстер класу отримаєте сертифікат, трафарет під видавлювання макаронс та все що зроблене з собою. Демо з елементами практики.
Для запису на майстер-класи та уточнення деталей участі, будь-ласка, дзвоніть організаторам конкретної події!!!