Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Майстер-класи Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на грудень 2019 р

Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на грудень 2019 р

30 листопада 2019 р. 10:26

Майстер - класи грудня для кондитерів Дніпра

Провідні кондитерські студії міста Дніпро презентують навчальну програму на грудень 2019. Перелік не є вичерпним, постійно оновлюється та доповнюється. Для отримання додаткової інформації користуйтесь контактами організаторів.


3 грудня (вівторок)

Майстер-клас "Пластичний шоколад"
Майстер - Тетяна Шварц

Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1700 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
На майстер-класі Ви дізнаєтесь:
1. Усі тонкощі роботи з білим та чорним шоколадом, як зробити з нього пластичний шоколад;
2. Приготуємо шокопасту двох видів;
3. Ви навчитеся робити пластичний шоколад правильно, щоб він тримав форму;
4. Метод фарбування;
5. Навчитеся працювати з вирубками для квітів, вайнер для текстур, правильно тонувати квіти;
Ви зробите  староанглійську троянду, анемони, морозник, кали, антуріум, ягоди, листя, шишки. А також навчимося відливати шоколадні свічки та кулі!


4-5 грудня (середа-четвер)

Майстер-клас "По караваям"
Майстер -  Тетяна Шварц

Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 2800 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Традиції приготування весільного короваю;
2. Особливості випікання;
3. Інгредієнти;
4. Процес приготування, або, як спекти коровай на весілля;
5. Процес прикраси;
6. Підготовка декоративних елементів виготовлення прикрас з прісного тіста;
7. Процес оформлення;
8. Що позначають прикраси;
9. Маленькі хитрощі оформлення;
10. Обрядова випічка, батьківський хліб, шишки, навчимося складати "коси" з тіста.


7 грудня  (субота)

Майстер-клас "Розпис по бісквіту"
Майстер -  Олена Самборская

Час проведення з 09-00 до 16-00
Вартість - 1100 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Робота з живим тортом;
2. Вирівнювання торта;
3. Зробимо ідеальний крем для вирівнювання;
4.Дізнаємося усі тонкощі рецептури для малюнка;
5.Приготуємо гнучкий бісквіт;
6.Дізнаємося усі секретиобтягування гнучкого бісквіта, як спекти гнучкий бісквіт який не дає заломів;
7.Кожен збере, вирівнить, та задекорує свій власний торт.
8.Намалює малюнок під керівництвом майстра.



8 грудня  (неділя)

Майстер-клас дитячий "Новорічний декор"
Майстер -  Викладач студії Бісквіт

Час проведення з 11-00
Вартість - 200 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Зробимо снеговичка з айсінгу;
2. Карамельні ялинки;
3. Мастичні ялинки.


8 грудня  (неділя)

Майстер-клас сімейний, один з батьків+дитина "Різдвяний вінок, розпис пряників"
Майстер -  Викладач студії Бісквіт

Час проведення з 09-00 
Вартість - 250 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Розмалюємо пряники та складемо їх у різдвяний вінок.



12 грудня (четвер)

Майстер-клас "Повітряні десерти"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 10-00 до 18-00
Вартість - 1000 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Два смаки зефіру;
2. Два смаки розкішного десерту "Пташине молоко";
3. Маршмеллоу;
4. Повітряна фруктова пастила;
5. Текстурна меренга;
6. Десерт "Анна Павлова";
7. Нуга;
8. Ніжний меренговий рулет.



13 грудня (п`ятниця)

Майстер-клас "Бісквіти та креми"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 10-00 до 18-00
Вартість - 1100 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма: 7 самих найвідоміших бісквітів:
1. Генуезький;
2. Бісквіт королеви Вікторії;
3. Кавовий бісквіт;
4. Мигдальний бісквіт "Дакуаз" без борошна;
5.Найгарніший і смачний шпінатний бісквіт;
6. Шифоновий бісквіт;
7 кращих кремів:
1. Крем "Дипломат";
2. Лимоний курд;
3. Крем "Шарлот";
4. Олійно-білковий крем;
5. Крем "Пломбир";
6. Крем "Рафаелло";
7. Шоколадно-вершковий крем.


 

14 грудня (субота)

Майстер-клас "Різдвяна випічка"
Майстер - Марина Пилипенко 

Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4. 

Програма:
1. Різдвяний кекс з цукатами;
2. Французький апельсиновий кекс;
3. Немецький штоллен;
4. Куглоф.


14-15 грудня (субота-неділя)

Майстер-клас "Різдвяна випічка"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 10-00 до 18-00
Вартість - 2100 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма: 
1. Штоллен з марципаном;
2. Сирний штоллен;
3. Штрудель по рецепту Вінченцо Барба;
4. Кекс "Муалем"
5. Кекс мигдальний з пеканом та курагою;
6. Тістечко "Золотий трюфель";
7. Італійська різдвяна нуга"
8. Різдвяний вінок з шоколадних кульок та вафельна пуасентія.


20 грудня (
п'ятниця)

Майстер-клас "Улюблені солодощі та раздвяні вкуси"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 17-00 
Вартість - 750 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма: 
1. Зефір ( яблуко, лимон, кориця);
2. Апельсиново-імбирний мармелад;
3. Нуга з арахісом та журавлиною;
4. Маршмеллоу;
5. Пташине молоко з лаймом.

 

21 грудня (субота)

Майстер-клас "Новорічні частування. Нарізні тістечка"
Майстер - Марина Пилипенко 

Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4. 

Програма:
1. Карамельний банан;
2. Манговий квадрат;
3. Вишневий чай;
4. Келих глінтвейну.

 

 

21 грудня (субота)

Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Олена Овчинікова 


Час проведення з 12-00 до 17-00
Вартість - для бронювання 50 % переплата на картку @ma_macarons
Кількість учасників - 10
Місце проведення - пр. О.Поля (@ma_macarons), 067-644-50-09

Програма:
1. Навчимося робити макаронс на двох видах меренги (з низьким вмістом цукру французьку та італійську класичну);
2. Я навчу Вас робити з однієї порції два кольори;
3. Покажу, як готовити французьку та італійську меренгу;
4. Розповім, як робити начинку, різні види ганашу;
5. Сир Філадельфія с сиром ДорБлю, маракуйя, чорний шоколад;
6. Навчу перевіряти вологість борошна;
7. Навчу користуватися барвниками.


21-22 грудня (субота-неділя)

Майстер-клас "Цукрові квіти"
Майстер - Олеся Голумбевська

Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 3200 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма: 
1. Пуасентія;
2. Морозник;
3. Молочай блискучий;
4. Сніжно ягідник.
Бонус! Збірка кольорів в шикарну композицію.
Відпрацюємо квіти з нуля, замішуємо рецепт квіткової мастики, консультація з усіх питань.


24 грудня (вівторок)

Майстер-клас "Різдвяні капкейки"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма: 
1. Капкейки "Червоний оксамит";
2. Шоколадні капкейки;

Створення різдвяного декора на капкейках
Бонус від студії! Шоколадний фондан.


25 грудня (середа)

Майстер-клас "Різдвяний декор"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 17-00 до 20-00
Вартість - 800 грн
Кількість учасників - 7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма: 
1. Шоколадні кулі;
2. Шоколадні пір`я;
3. Шоколадні спіралі;
4. Шоколадні твісти;
5. Шоколадні квіти;

6. Вафельна пуасентія.


28 грудня (субота)

Майстер-клас дитячий "Торт Єдиноріг"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 10-00 до 11-30
Вартість - 450 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма: На майстер- класі кожен отримає заготовку шоколадного бісквіта та прошарок повітряного безе з горішками
1. Ріг, вішка та оченята для тортика
2. Шоколадний крем-чиз
3. Зробимо прошарок з карамелі;
4. Прикрасимо торт повітряною меренгою.
Кожна дитина збере свй торт!



28 грудня (субота)

Майстер-клас "Різдвяний солодкий стіл"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 12-00 до 19-00
Вартість - 850 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма: 
1. Тістечко "Золотий трюфель;
2. Італійська різдвяна нуга;
3. Макаронс "Груша-Дорблю";
4. Меренговий рулет з малиною та маскарпоне;
5. Тарт з бананом на намелакой.



29 грудня (неділя)

Майстер-клас "Різдвяний торт від А до Я"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 10-00 до 19-00
Вартість - 1400 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма: 
Кожен зробить свій тортик та зустрічаємо Новий Рік зі своїм тортом!
1. Ми спечемо з Вами дуже смачні та ароматні морквяні коржи;
2. Зробимо ніжний вершково-шоколадний крем та абрикосове конфі;
3. Опрацюємо хрусткий шар на білому шоколаді;
4. Вирівнюємо наш тортик крем-чизом, зробимо різдвяний декор шоколадними кульками та шоколадними завітками.
Гарний настрій та кава-паузу гарантуємо!
 




Кожен учасник отримає іменний сертифікат, коробочку найсмачніших макаронс, та трафарет під видавлювання макаронс!