Адрес: Украина, Днепр
Мобильный: (067) 255-57-98 (интернет-магазин)
Мобильный: (050) 980-49-17 (интернет-магазин)
Мобильный: (050) 980-49-41 (магазин в Днепре на пр. Поля, 66)
Мобильный: (067) 255-57-10 (магазин в Днепре на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Главная Мастер-классы Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на липень 2019 р

Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на липень 2019 р

4 июня 2019 г. 17:03

5 липня (п'ятниця)

Майстер-клас "Повітряні десерти"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Зефір на аквафабі
2. Маршмеллоу
3. Пташине молоко
Бонус від студії "Домашнє морозиво"


6-7 липня (субота-неділя)

Майстер-клас "Цукрові квіти"
Майстер - Оксана Ведмеденко

Час проведення з 10-00 до 16-00
Вартість - 1800 грн
Кількість учасників - 5
Місце проведення - Магазин Tricolad (пр.О.Поля, 66) @oksana.vedmedenko


Нова програма:
1. Орхідея
2. Еустома
3. Ягоди
4. Листя
Три рецепта мастики для виготовлення- цукрова, рисова, бобова



6 липня (субота)

Майстер-клас "Акція 2 Пряника"
Майстер - Леся Жигалкіна

Час проведення з 11-00
Вартість - 150 грн
Кількість учасників - 13
Місце проведення - Прянична майстерня "Мед" (096-694-33-10)  вул. Короленко, 17.


Програма:
Намалюй 2 великих пряника лише за 150 грн
1. Ведмедик на кораблі зі скляними віконцями
2. Медуза із прикрас

Запрошуємо літні табори до нашої майстерні. Аби Ви до нас, або ми можемо приїхати до вас! 




6 липня (субота)

Майстер-клас "Основи виготовлення мусових десертів"
Майстер - Тетяна Морозова

Час проведення з 09-00
Вартість - 1400 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кондитерська студія Морозової Тетяни (050-681-07-59)  м-н Сонячний.
   

Програма:
1. Розглянемо різновиди основ, прошарків, мусів.
2. Розберемо типи агентів желирування.
3. Розглянемо температурні режими на усіх етапах виготовлення та декорування.
4. Виготовимо з нуля 4 торти по 2 рецептурах.
5. Розглянемо на практиці різні техніки покриття мусових десертів.




9-10 липня (вівторок- середа)

Майстер-клас "Весільний коровай"
Майстер - Тетяна Шварц

Час проведення з 09-00 до 18-19.00
Вартість - 2800 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
Коровай від А до Я, заміс, випікання, декор, калькулювання, транспортировка.



12 липня (п'ятниця)

Майстер-клас "Зефірна вітрина"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Зефір класичний без уварювання пюре.
2. Зефір з уварюванням пюре.
3. Зефір зі зниженим вмістом цукру.
4. Зефір з начинкою.




13 липня (субота)

Майстер-клас "Основи фуд-фото"
Майстер - Креативна фото-студія BeBroproduction

Час проведення з 10-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кондитерська студія Морозової Тетяни (050-681-07-59)  м-н Сонячний.
   

Програма:
1. Основи побудови композиції в кадрі.
2. Робота з різними видами світла.
3. Правила використання різних текстур, кольорів та реквізиту.
4. Використання програмного забезпечення для отримання якісного фото.




13 липня (субота)

Майстер-клас "Шоколадні цукерки ручної роботи"
Майстер - Ігор Андріяш

Час проведення з 10:00
Вартість - 2500 грн
Кількість учасників - 10-12
Місце проведення - 
Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63)  вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua  @fartukdnepr
.
   

Програма:
1. Темперування шоколаду.
2. Робота з фарбами, трансферами, рамками, полікарбонатними формами.


Зробимо такі цукерки як:
1. Нарізні.
2. Трюфель.
3. Корпусні.
4. Вулкано.


13 липня (субота)

Майстер-клас "Мусові десерти"
Майстер - Олена Овчинікова 

Час проведення з 11-00 до 18-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - пр. Поля(
@ma_macarons).

Програма:
Шо будемо робити:
1. Торт "Чорний Ліс"- мусс Шантальї, вишневе конфі, бісквіт брауні
2. Тістечка Анна-Марія- мусс маракуйя- шоколад, полуничне конфі, оливковий бісквіт
3. Торт "Малинова Хмаринка"- мусс фундучне пралине, малинове конфі, шоколадний крем, фісташковий бісквіт
Зваримо дзеркальну та блискучу глазурь, зробимо ефект леопард, та навчимо робити гарний велюр.

З собою мати змінне взуття.

18 липня (четвер)

Майстер-клас "Желатинові квіти у вітражній техніці"
Майстер - Олена Галушка

Час проведення з 11-00 до 19-20.00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма 5 квітів:
1. Роза
2. Півонія
3. Лілія, фантазійна квітка
4. Букетик з блакитних квіточок
5. Листочки



18 липня (четвер)

Майстер-клас "Гості на порозі" Швидкі авторські десерти"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.




 20 липня (субота)


Майстер-клас "Декорування тортів"
Майстер - Марина Пилипенко 

Час проведення з 10-00 до 15-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 12
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (
@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4. 

Програма:
Покажу і розповім як декорувати торти!
1. Декор квітами. Можно чи ні?
2. Як використовувати кольорову палітру в декорі.
3. Який декор комбінувати між собою.
4. Дитячий декор.
5. Декор з ізомальту
6. Шоколадний декор
7. Декор кремом.


21 липня (неділя)

Майстер-клас "Торт від А до Я"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 10-00 до 18-00
Вартість - 1200 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
Випікаємо бісквіти, робимо крем, просочення прошарку, збираємо, вирівнюємо, декоруємо.
Кожен збере і забере свій торт.


27 липня (субота)

Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Олена Овчинікова 

Час проведення з 12-00 до 17-00
Вартість - для бронювання 50% переплата на картку 
@ma_macarons
Кількість учасників - 8 (залишилося 2 місця)
Місце проведення - пр. Поля(
@ma_macarons).

Програма:
Шо будемо робити:
1. Навчимося робити макаронс на двох видах меренги ( з низьким вмістом цукру та італійську класичну)
2. Я навчу Вас робити з одніэї порції два кольори
3. Покажу як готовити французську та італійську меренгу
4. Розповім як робити вірну начинку, різні види Ганашу
5. Сир Філадельфія с сиром ДорБлю, маракуйя, чорний шоколад
6. Навчу перевіряти вологість муки
Разом ми вірішимо усі Ваші проблеми!



27 липня (субота)

Майстер-клас "Малювання пряників"
Майстер - Леся Жигалкіна

Час проведення з 10-00
Вартість - 250 грн
Місце проведення - Прянична майстерня "Мед" (096-694-33-10)  вул. Короленко, 17.


Програма:
Намалюємо цілих 4  пряника
1. Левенятко
2. Жирафчик
3. Зебра
4. Слонятко

Дитина забирає всі 4 пряники у коробці до дому! Зробіть канікули цікавими та солодкими!




27 липня (субота)


Майстер-клас "Основи виготовлення мусових десертів"
Майстер - Тетяна Морозова

Час проведення з 09-00
Вартість - 1400 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кондитерська студія Морозової Тетяни (050-681-07-59)  м-н Сонячний.
   

Програма:
1. Розглянемо різновиди основ, прошарків, мусів.
2. Розберемо типи агентів желирування.
3. Розглянемо температурні режими на усіх етапах виготовлення та декорування.
4. Виготовимо з нуля 4 торти по 2 рецептурах.
5. Розглянемо на практиці різні техніки покриття мусових десертів.

 


Для запису на майстер-класи та уточнення деталей участі, будь-ласка, дзвоніть організаторам конкретної події!!!