9 листопада (субота)
Майстер-клас "Французькі тарти"
Майстер - Марина Пилипенко
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4.
Програма:
1. Апельсиновий тарт;
2. Фісташковий тарт з вишнею;
3. Шоколадна куля в шоколаді;
4. Карамельний горіх.
9 листопада (субота)
Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Олена Овчинікова
Час проведення з 12-00 до 17-00
Вартість - для бронювання 50 % переплата на картку @ma_macarons
Кількість учасників - (залишилося 2 місця)
Місце проведення - пр. О.Поля (@ma_macarons)
Програма:
1. Навчимося робити макаронс на двох видах меренги (з низьким вмістом цукру французьку та італійську класичну);
2. Я навчу Вас робити з однієї порції два кольори;
3. Покажу, як готовити французьку та італійську меренгу;
4. Розповім, як робити начинку, різні види ганашу;
5. Сир Філадельфія с сиром ДорБлю, маракуйя, чорний шоколад;
6. Навчу перевіряти вологість борошна;
7. Навчу користуватися барвниками.
Кожен учасник отримає іменний сертифікат, коробочку найсмачніших макаронс, та трафарет під видавлювання макаронс!
10 листопада (неділя)
Майстер-клас "Вафельні квіти"
Майстер - Олеся Голумбевська
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1700 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1.Вафельний піон;
2.Вафельний анемон
11 листопада (понеділок)
Майстер-клас "Крокенбуш та KENWOOD"
Майстер - Таміла Уварова
Час проведення з 11-00
Вартість - 150 грн
Кількість учасників - 20
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1. Крокенбуш;
2. Карамельний соус;
3. Суха карамель;
4. Шоколадна нутелла.
16 листопада (субота)
17 листопада (неділя)
Майстер-клас "Різдвяна випічка"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 2200 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1.Штоллен;
2.Штруделі;
3.Різдвяна нуга;
4.Шоколадний деко;
5.Різдвяні тістечка і кекси;
6.Панфорте;
7.Різдвяний торт с декором.
16 листопада (субота)
Майстер-клас "Цукрові квіти"
Майстер - Оксана Ведмеденко
Час проведення з 10-00 до 17-00
Кількість учасників - 5
Місце проведення - Магазин Tricolad (пр.О.Поля, 66) @oksana.vedmedenko
У Програмі квіти з цукрової мастики, рисової пасти та бінпасти:
1. Піон з бутоном;
2. Роза;
3.Гортензія.
Нові шаблони, відбитки, рецепти!
Усі матеріали та інструменти надаються. Квіти учасники забирають з собою!
16 листопада (субота)
Майстер-клас «Хліб та його особливості»
Майстер - Ольга Степанкова
Час проведення з 10-00
Вартість - 900 грн
Кількість учасників - 10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1. Хліб та його види;
2. Засоби тістоведіння. Опарний та безопарний;
3. Пшеничний білий хліб;
4. Батон нарізний;
5 Кукурудзяний багет.
16 листопада (субота)
Майстер-клас "Мусові десерти"
Майстер - Олена Овчинікова
Час проведення з 11-00 до 18-00
Кількість учасників - 8
Місце проведення - пр. Поля(@ma_macarons).
Програма:
Що будемо робити:
1. Торт "Чорний Ліс"- мусс Шантальї, вишневе конфі, бісквіт брауні
2. Тістечка "Анна-Марія" - мусс маракуйя- шоколад, полуничне конфі, оливковий бісквіт
3. Торт "Малинова Хмаринка"- мусс фундучне пралине, малинове конфі, шоколадний крем, фісташковий бісквіт
Зваримо дзеркальну та блискучу глазурь, зробимо ефект леопард, та навчимо робити гарний велюр.
З собою мати змінне взуття. Переплата 50% на картку.
18 листопада (понеділок)
Онлайн-марафон «Кондитер»
Майстер - Таміла Уварова
Час проведення Онлайн-марафон
Вартість - 500 грн
Кількість учасників - 25
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63) вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua @fartukdnepr
Програма:
1. Капкейки "Червоний оксамит";
2. Італьянський чизкейк з маракуєю;
3. Десерт "Анна-Павлова";
4. Торт "Естерхазі";
5. Торт "Пташине молоко";
6. Торт "Моркв'яне чудо";
7. Муссовий Торт "М'ятний капучино";
8. Муссовий Торт "Шоколадна смородина".
24 листопада (неділя)
Майстер-клас "Шоколадні корпусні цукерки з розписом "
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 1600 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1.Корпусні цукерки;
2.Нарізні цукерки;
3.Трюфелі;
4.Створення шоколадних плиток.
25 листопада (понеділок)
Майстер-клас "Зефірна вітрина"
Майстер - Марія Самсоненко
Час проведення з 18-00
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Зефір класичний без уварювання пюре;
2. Зефір з уварюванням пюре;
3. Зефір зі зниженим вмістом цукру;
4. Зефір з начинкою;
5. Навчимося робити зефірні троянди;
6. Зефір у вигляді ескімо.
26 листопада (вівторок)
Майстер-клас "Декор для тортів"
Майстер - Олена Галушка
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1700 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Ви навчитеся
1.Темперіровать шоколад;
І з нього зробите:
- Квітку (артишок, пірья, шари);
-Твіст лист;
-Борта для торта;
-Текстурний декор;
-Новорічний декор;
Так само Вас чекає робота з карамелю
З неї ви зробите:
- Вазу;
-Піон;
Ще ми зробимо різні прикраси:
-Вітражні квіти;
-Тюіль;
-Скляний декор;
-Карамелізовані груші
БОНУС Подарунок!!!🎁 Борт для шоколадного декору !!!
27 листопада (середа)
Майстер-клас "Напалеони"
Майстер - Олена Галушка
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1300 грн
Кількість учасників - 7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
У програмі 4 наполеона:
1.Листковий;
2.Шоколадно-ванільний;
3.Горіховий;
Бонус! Торт "Молочна дівчинка"
29 листопада (п'ятниця)
Майстер-клас "Святкові торти та десерти"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Торт "Київський";
2. Торт "Естерхазі";
3. Торт "Пташине молоко".
30 листопада (субота)
Майстер-клас "Новорічні бісквітні торти"
Майстер - Марина Пилипенко
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4.
Програма:
1. Торт "Пряний Джек";
2. Торт "Яблучний пиріг";
3. Торт "Вогняна малина".
Усі торти будуть з новорічним декором!
30 листопада (субота)- 01 грудня (неділя)
Майстер-клас "Сучасні десерти"
Майстер - Настасья Терещова
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 3500 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Мусові десерти;
2. Зефір;
3. Пташине молоко;
4. Маршмеллоу;
5.Меренга.
Для запису на майстер-класи та уточнення деталей участі, будь-ласка, дзвоніть організаторам конкретної події!!!