10 січня 2020 р. 20:53
Майстер - класи лютого для кондитерів Дніпра
Провідні кондитерські студії міста Дніпро презентують навчальну програму на лютий 2020. Перелік не є вичерпним, постійно оновлюється та доповнюється. Для отримання додаткової інформації користуйтесь контактами організаторів.
1 лютого (субота)
Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Настасья Трещева
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 8-10
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Макаронс на французькій меренгі;
2. Макаронс на італійскій меренгі;
3. Макаронси шоколадні;
4. 7 різноманітних начинок;
5. Дізнаємося правила та технологіі приготування для різних духовок, усі нюанси та секрети, розберемо можливі проблеми і способи їх вирішення.
1 лютого (субота)
Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Олена Овчинікова
Час проведення з 12-00
Вартість - для бронювання 50 % переплата на картку @ma_macarons
Кількість учасників - Залишилося 2 місця
Місце проведення - пр. О.Поля (@ma_macarons), 067-644-50-09
Програма:
1. Навчимося робити макаронс на двох видах меренги (з низьким вмістом цукру французьку та італійську класичну);
2. Я навчу Вас робити з однієї порції два кольори;
3. Покажу, як готовити французьку та італійську меренгу;
4. Розповім, як робити начинку, різні види ганашу;
5. Сир Філадельфія с сиром ДорБлю, маракуйя, чорний шоколад;
6. Навчу перевіряти вологість борошна;
7. Навчу користуватися барвниками.
02 лютого (неділя)
Майстер-клас "Шоколадні цукерки "
Майстер - Настасья Трещева
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 8-10
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1.За один день розберемо все, що стосується шоколаду та створення ексклюзивних солодощів! У програмі: - Темперування, основи роботи з шоколадом (секрети для домашніх умов);
2. Корпусні цукерки (3 рецептури);
3.Трюфеля (3 рецептури);
4. Нарізні цукерки (3 рецептури);
5.Домашній мармелад.
Програма підійде як для новачків, так і для тих, хто вже знайомий з кондитерським світом! Кожен учасник курсу забере з собою набір чудових цукерок та іменний сертифікат!
2 лютого (неділя)
Майстер-клас "Квіти з шоколада та шокомастики"
Майстер - Оксана Ведмеденко
Час проведення з 10-00 до 17-00
Місце проведення - @dosweet.com.ua , @oksana.vedmedenko
Програма:
1. Орхідея;
2. Троянда;
3. Піон;
4. Фіалка;
5. Мак, листя-та багато іншого.
На заняттях навчимося робити квіти та декор з пластичного шоколада та шоколадної мастики.
3 лютого (понеділок)
Майстер-клас "Пластичний шоколад"
Майстер - Тетяна Шварц
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1700 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
На майстер-класі Ви дізнаєтесь:
1. Усі тонкощі роботи з білим та чорним шоколадом, як зробити з нього пластичний шоколад;
2. Приготуємо шокопасту двох видів;
3. Ви навчитеся робити пластичний шоколад правильно, щоб він тримав форму;
4. Метод фарбування;
5. Навчитеся працювати з вирубками для квітів, вайнер для текстур, правильно тонувати квіти;
Ви зробите масу квітів!
4 лютого (вівторок)
Майстер-клас "Вафельна флористика для весільного торта" - підходить для новачків та професіоналів.
Майстер - Тетяна Шварц
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1600 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
Програма дуже насичена
1. Квіти які ми зробимо:
-троянда
-магнолія
-піон
-орхідея
-гортензія
-зелень
-збір композиції
2. Ми навчимося основам роботи з вафельним папером, флорестичним дротом, з барвниками, різним технікам;
3. Виготовлення пелюсток із застосуванням інструментів;
4. Дізнаємося способи забарвлення вафельного паперу.
Майстер клас повністю практичний, кожен учасник пропрацює свої квіти.
5-6 лютого (середа-четвер)
Майстер-клас "Коровай"
Майстер - Тетяна Шварц
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 2800 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Традиції приготування весільного короваю;
2. Особливості випікання;
3. Інгредієнти;
4. Процес приготування, або, як спекти коровай на весілля;
5. Процес прикраси;
6. Підготовка декоративних елементів виготовлення прикрас з прісного тіста;
7. Процес оформлення;
8. Що позначають прикраси;
9. Маленькі хитрощі оформлення;
10. Обрядова випічка, батьківський хліб, шишки, навчимося складати "коси" з тіста.
Формат майстер-класу: практична програма для фахівців різного рівня кваліфікації. Методичний матеріал за програмою майстер-класу (калькуляція, технологія) Тривалість: 2 дні
9 лютого (неділя)
Майстер-клас "Барельєфна техніка"
Майстер - Марина Черехович (Золотий призер в номінації "Ексклюзивний весільний торт" і "Композиція з масла" на міжнародному кондитерському чемпіонаті 2017 года)
Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 2500 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма: В програмі плоскі і об'ємні квіти - Роза, Роза Остіна, Хрізантема, Сакура, Ранункулюс, Ягоди, зелений сучасний крем шантіфлекс, з яким легко працювати, він витримує високі температури і не містить вершкове масло. Навчитеся працювати мастихінами.
Кожен відкриє для себе нові горизонти творчості.
15 лютого (субота)
Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Настасья Трещева
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 8-10
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Макаронс на французькій меренгі;
2. Макаронс на італійскій меренгі;
3. Макаронси шоколадні;
4. 7 різноманітних начинок;
5. Дізнаємося правила та технологіі приготування для різних духовок, усі нюанси та секрети, розберемо можливі проблеми і способи їх вирішення.
15 лютого (субота)
Майстер-клас "Десерти у банках"
Майстер - Марина Пилипенко
Час проведення з 10-00 до 17-00
Вартість - 1600 грн
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4.
15-16 лютого (субота-неділя)
Майстер-клас "Королевський айсінг. Техніка Ламбет"
Майстер - Анастасія Ситдикова
Час проведення з 11-00
Вартість - 3000 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма: Теоретичний блок
1. Рецепт айсінгом;
2. Види консистенції для різних робіт;
3. Барвники (гелеві, порошкові, тонувальні, кандурин, тощо, та способи використання);
4. Зберігання та відновлення суміші;
5. Зберігання окремих деталей з айсінгом та готових тортів.
Програма: Практичний блок
1. Бордюр з мушлі по низу торта;
2. Бордюр з різнорозмірними черепашками поверх торта;
3. Завитки равлики з поетапним обведенням насадками;
4. Квіткова ваза та основа для кріплення квітів;
5. Квіти "Яблуневий цвіт" в двох стадіях розкриття ( повне відкриття та бутон) і установка їх у вазу, та у вигляді гирлянд на боковини торта.
17 лютого (понеділок)
Майстер-клас "Улюблені солодощі- зефір, мармелад, нуга"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 17-30
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
19 лютого (середа)
Майстер-клас "Вічна класика- Торт Пташине молоко, Київський торт, Торт Прага"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 17-00
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
20 лютого (четвер)
Майстер-клас "Бісквіти та креми"
Майстер - Олена Галушка
Час проведення з 11-00 до 19-00
Вартість - 1700 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма: Крема
1. Імбірно-фініковий;
2. Медовий;
3. Естерхазі;
4. Пряно-Яблуневий;
5. Шоколадно-мигдальний;
6. Горіхова намелака;
7. Карамельний крем-чіз;
8. Пломбірно-шоколадний;
9. Ванільно-ромовий ганашна білому шоколаді;
10. Пряна груша;
11. Мусс з чаєм ройбуш та малиною;
12. Крустілан;
13. Пряна вершкова карамель;
14. Вишневе компоті.
Бонус: Шоколадний декор!
21 лютого (п'ятниця)
Майстер-клас "НЕсолодка випічка"
Майстер - Олена Галушка
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1800 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
Листкове бездріжджове тісто - на його основі ми приготуємо:
1. Кулеб'яка з лососем на подушці з вершкових овочів та шпінату;
2. Кулеб'яка з вершковою капустою;
3. Листкові пиріжки з м`ясом;
4. Листкові пиріжки зі шкварками, картоплею та карамелізованой цибулею;
5. Тісто Бриз- на його основі ми приготуємо:
6. Кіш-Лорен з білими печерицями;
7. Кіш з креветками, пореєм та білим віном;
8. Кекс з базіліком, кедровими горішками, марінованим перцем та в`яленими томатами;
9. Штрудель з індичкою та вершковими овочами.
22 лютого (субота)
Майстер-клас "Експрес - курс по європейським десертам"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 11-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Основи приготування і складання європейських десертів;
2. Ми приготуємо найсмачніші та красиві варіації десертів;
3. Поділимося професійними тонкощами, нюансамита способами приготування таких кондитерських іновацій;
4. Пропрацюва дві рецептури мусових десертів, зробимо дзерркальну глазур, порацюємо над правильною заливкою;
5. Ми зробимо- шаблі, 2 види конфі, 2 види мусів.
22 лютого (субота)
Майстер-клас "Робота з покриттям для тортів"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 15-00
Вартість - 650 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Гляссаж;
2. Велюр;
3. Леопардова глазур;
4. Райдужна глазур.
22 лютого (субота)
Майстер-клас "Світова класика"
Майстер - Анастасія Мозгова
Час проведення з 10-00 до 18-00
Вартість - 2500 грн
Місце проведення - Дніпро, пр.Пушкіна 61б, mozgova_anna
Програма:
1. Напалеон (Pate Brisse, намелака з натуральною ванілю та білим шоколадом);
2. Медовик (Медовий бісквіт, карамельний крем з йогуртом);
3. Тірамісу (Бісквіт з кавовою пастою, хрусткий шар, мусс з маскарпоне);
4. Еклер "Полуничний" (Заварне тісто, полуничний крем, ванільно-лимоний ганаш).
23 лютого (неділя)
Практичний Майстер-клас "Шоколадні корпусні цукерки"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 1600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1.10 приголомшливих рецептур та поєднань;
2.Нарізні цукерки;
3.Трюфелі;
4.Корпусні цукерки.
Усіх учасників МК чекає подарунок від шефа!
24 лютого (понеділок)
Практичний Майстер-клас "Вирівнювання тортів"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 17-30
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Ви навчитеся готувати 2 види крему для вирівнювання;
2. Дізнаєтеся 2 техніки рівного вирівнювання;
3. Навчитеся робити рівні боки та верх у торта;
4. Потренуєтеся у всіх техніках на цьому бісквіті і в кінці заняття заберете його з собою;
5. Попрацюєте з техніками: фактурного вирівнювання, переходу кольору "омбре", "кольорові плями", нанесення крему "мазком".
Працюємо з живим тортиком, який заберете додому!
28 лютого (п`ятниця)
Майстер-клас "Основи Канді-бар"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 10-00 до 11-30
Вартість - 650 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
1. Кейк-попси;
2. Карамель;
3. Маршмеллоу;
4. Капкейки;
5. Десерти в стаканчиках.
29 лютого - 1 березня (субота-неділя)
Майстер-клас "Багатоярусні весільні торти"
Майстер - Леся Куліковська
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - По запросу
Кількість учасників - 8-10
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83) вул. Вернадського, 37.
Програма:
Усі разом зроблять один, великий торт, вагою від 20 кг, його будемо ділити на всіх. Кожен зробе свій торт, вагою 4 кг. Маса начинок:
1. Вирівнюємо-круглі, квадратні форми авторським шоколадним кремом.
2. Збірка тортів;
3. Декор-цукрові квіти, ізомальт, папір, кулі+ робота з живими квітамита листям;
4. Велюр-приготуємо кілька видів велюра і покриємо торти без заморозки;
5. Фактури на тортах-тріщіни, мазки, штукатурка.
29 лютого (субота)
Майстер-клас "Три бісквітних торти"
Майстер - Марина Пилипенко
Час проведення з 10-00 до 16-00
Вартість - 1600 грн
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4.
Програма:
У програмі майстер- класу три фантастичних торта на будь-який смак!
29 лютого (субота)
Майстер-клас "Цукрові квіти. Рисові квіти"
Майстер - Оксана Ведмеденко
Час проведення з 10-00 до 17-00
Місце проведення - @dosweet.com.ua , @oksana.vedmedenko
У програмі квіти з цукрової мастики, рисової пасти та бінпасти. Піон з бутоном, орхідея, листя, гортензія. Нові шаблони, відбитки, рецепти!
Усі матеріали та інструменти надаються. Квіти учасники забирають з собою!
29 лютого (субота)
Майстер-клас "Пташка, Зефір, Маршмелоу"
Майстер - Анастасія Мозгова
Час проведення з 10-00 до 1-00
Вартість - 1500 грн
Місце проведення - Дніпро, пр.Пушкіна 61б, mozgova_anna
Програма:
1. Пташка "Ваніль" (суфле з натуральною ванілю та білим шоколадом, зі зниженним вмістом цукру);
2. Пташка "Малина" (суфле на малиновому пюре в пудрі малини);
3. Пташка "Фісташка" (фісташкове суфле зі зниженним вмістом цукру);
4. Зефір яблуко-смородина без стабілізації;
5. Маршмелоу маракуйя.
29 лютого (субота)
Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Олена Овчинікова
Вартість - для бронювання 50 % переплата на картку @ma_macarons
Місце проведення - пр. О.Поля (@ma_macarons), 067-644-50-09
Програма:
1. Навчимося робити макаронс на двох видах меренги (з низьким вмістом цукру французьку та італійську класичну);
2. Я навчу Вас робити з однієї порції два кольори;
3. Покажу, як готовити французьку та італійську меренгу;
4. Розповім, як робити начинку, різні види ганашу;
5. Сир Філадельфія с сиром ДорБлю, маракуйя, чорний шоколад;
6. Навчу перевіряти вологість борошна;
7. Навчу користуватися барвниками.