Адрес: Украина, Днепр
Мобильный: (067) 255-57-98 (интернет-магазин)
Мобильный: (050) 980-49-17 (интернет-магазин)
Мобильный: (050) 980-49-41 (магазин в Днепре на пр. Поля, 66)
Мобильный: (067) 255-57-10 (магазин в Днепре на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Главная Мастер-классы Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на серпень 2019 р

Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на серпень 2019 р

29 июля 2019 г. 13:49
1 серпня (червер)

Майстер-клас "Вишукані чизкейки"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Гарячий чізкейк "Нью-Йорк";
2. Холодний ягідний чізкейк;
3. Шоколадний чізкейк с Брауні та Орео.



2 серпня (п'ятниця)

Майстер-клас "Зефірна вітрина"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Зефір класичний без уварювання пюре;
2. Зефір з уварюванням пюре;
3. Зефір зі зниженим вмістом цукру;
4. Зефір з начинкою;
5. Навчимося робити зефірні троянди.



4 серпня (неділя)

Майстер-клас "Європейські мусові торти та десерти"
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 11-00
Вартість - 550 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Основи приготування і складання європейських десертів;
2. Відпрацюємо дві рецептури мусових десертів, зробимо дзеркальну глазур, попрацюємо над правильною заливкою;
3. Десерт "Грейс" (Шаблі, полуничне конфі, лаймовий мус, дзеркальна глазур);
4. Десерт "Гіпноз" (Шоколадний бісквіт, абрикосове конфі, смородиново-йогуртовий мус, дзеркальна глазур).



4 серпня (неділя)

Майстер-клас "Робота з покриттям для тортів"
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 15-00
Вартість - 650 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма: Гляссаж, велюр, леопардова глазур, райдужна глазур.
1. Ви пропрацюєте с двома видами дзеркальної глазурі, а також дізнаєтесь , як  уникнути помилок при роботі з дзеркальною глазурью;
2. Дізнаєтесь як уникнути появи бульбашок;
3. Як добитися ідеальної поверхні при роботі з дзеркальною глазур'ю;
4. Фарбування глазурі - ефект "леопард" та ефект  "зебра";
5. Практична частина в роботі з велюром, який велюр вважається ідеальним, основні помилки в роботі з велюром, як їх уникнути;
6. Зробимо мусові десерти;
Кожен заллє глазур'ю та велюром свою частину десертів та забере з собою.




5-6 серпня (понеділок-вівторок)

Майстер-клас "Усі таємниці весільного Коровая"
Майстер -  Тетяна Шварц

Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 2800 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Традиції приготування весільного короваю;
2. Особливості випікання;
3. Інгредієнти;
4. Процес приготування, або, як спекти коровай на весілля;
5. Процес прикраси;
6. Підготовка декоративних елементів виготовлення прикрас з прісного тіста;
7. Процес оформлення;
8. Що позначають прикраси;
9. Маленькі хитрощі оформлення;
10. Обрядова випічка, батьковський хліб, шишки, навчимося складати "коси" з тіста.


9 серпня (п'ятниця)

Майстер-клас "Повітряні десерти"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Порічковий зефір на аквафабі;
2. Маршмеллоу м'ята;
3. Пташине молоко крем-брюле;
Авторський рецепт морозива без цукру. 




9 серпня (п'ятниця) - Старт курса "Сучасні десерти"

Майстер-клас "Сучасні десерти"
Майстер - Таміла Уварова

Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63)  вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua  
 @fartukdnepr

У програмі курса:
Практичні заняття, найкращі інгредієнти, теоретичні блоки для розуміння технологічних процесів, різноманітні лійфхаки для оптимізаціі робочого процесу, бонусні рецептури та чарівна дружня атмосфера! 



 

10 серпня (субота)


Майстер-клас "Французькі тарти"
Майстер - Марина Пилипенко 

Час проведення з 10-00 до 16-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 12
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (
@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4. 

Програма:
1. Шоколад, горіхи, кава, карамелізовані горіхи, баварський мусс, карамельний ганаш;
2. Лимонний тарт з малиною, лимонний курд, швейцарська меренга, малина;
3. Полуничний тарт, полуничне кулі, крем з ваніллю, малина;
4. Тарт "Тропік".





10 серпня (субота)


Майстер-клас "Казковий будиночок"
Майстер - Жигалкіна Олеся

Час проведення о 10-00 
Вартість - 250 грн
Кількість учасників - до 10 
Місце проведення - Прянична майстерня " Мед", вул. Короленко, 17

Запис за телефоном : 096-694-33-10

На цей раз вирішили зробити один але дуже великий пряник (20*25)

Програма:
1. використання трафаретів
2. їстівний мох
3. солодкі вазони
4. скляні вікна

Важливо: будинок буде плоский, НЕ об‘ємний!
Та все ж таки неможливо описати всі моменти!
Приходьте і все самі побачите!

 



11 серпня (неділя)

Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 12-00 до 17-00
Вартість - 850 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. 2 види макаронс: класичний та зі зниженим вмістом цукру;
2. 3 смаки начинок.




17 серпня (субота)

Майстер-клас "Зефірна вітрина"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 11-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Зефір класичний без уварювання пюре;
2. Зефір з уварюванням пюре;
3. Зефір зі зниженим вмістом цукру;
4. Зефір з начинкою;
5. Навчимося робити зефірні троянди.


 

17 серпня (субота)

Майстер-клас "Основи виготовлення мусових десертів"
Майстер - Тетяна Морозова

Час проведення з 09-00
Вартість - 1400 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кондитерська студія Морозової Тетяни (050-681-07-59)  м-н Сонячний.
   

Програма:
1. Розглянемо різновиди основ, прошарків, мусів.
2. Розберемо типи агентів желирування.
3. Розглянемо температурні режими на усіх етапах виготовлення та декорування.
4. Виготовимо з нуля 4 торти по 2 рецептурах.
5. Розглянемо на практиці різні техніки покриття мусових десертів.



17 серпня (субота)

Майстер-клас "Бісквітні торти"
Майстер - Олена Овчинікова 

Місце проведення - пр. Поля(
@ma_macarons).

Програма:
1. Миндально-шифоновий біскіт з фісташковим чизкейком, фисташковим кремом та малиною;
2. Шоколадний бісквіт з шоколадним кремом з вишневим конфі та шоколадним покриттям ганаш;
3. Морквяний торт з солоною карамеллю, горіхами, прянощами та крем чизом
Все зроблене забираєте з собою на дегустацію та отримаєте іменний сертифікат.




24 серпня (субота)


Майстер-клас "Торт від А до Я"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 12-00
Вартість - 1200 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Ми спечемо з Вами дуже смачний шпинатний бісквіт;
2. Зробимо ніжний вершково-шоколадний крем та малинове конфі;
3. Опрацюємо хрусткий шар на білому шоколаді;
4. Вирівняємо наш тортик крем-чізом;
5. Зробимо шоколадний декор  та шоколадні завитки.



25 серпня (неділя)

Майстер-клас "Вирівнювання тортів"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 12-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Ви навчитеся готувати 2 види крему для вирівнювання;
2. Дізнаєтеся 2 техніки рівного вирівнювання;
3. Навчитеся робити рівні боки та верх у торта;
4. Потренуєтеся у всіх техніках на цьому бісквіті і в кінці заняття заберете його з собою;
5. Попрацюєте з техніками: фактурного вирівнювання, переходу кольору "омбре", "кольорові плями", нанесення крему "мазком".




25 серпня (неділя)

Майстер-клас "Бісквіти і креми"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 11-00 до 19-00
Вартість - 1100 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Ми приготуємо 4 види бісквіта, 4 види крему, 4 види прошарків і ганашів;
2. Зберемо 4 торта;
3. Буде показаний принцип вирівнювання торта;
4. Зробимо шоколадний декор для торта ( пір'я, спіралі, квіти).


Для запису на майстер-класи та уточнення деталей участі, будь-ласка, дзвоніть організаторам конкретної події!!!