Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Майстер-класи Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на вересень 2019 р

Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на вересень 2019 р

23 серпня 2019 р. 11:56

Майстер - класи вересня для кондитерів Дніпра


Провідні кондитерські студії міста Дніпро презентують навчальну програму на вересень 2019. Перелік не є вичерпним, постійно оновлюється та доповнються. Для отримання додаткової інформацї користуйтесь контактами організаторів.

3 вересня (вівторок)

Майстер-клас "Улюблені солодощі - зефір, мармелад, нуга"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 18-00
Вартість -
650 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Горіхова нуга;
2. Ягідний мармелад;
3. Найніжніший зефір.



7 вересня (субота)

Майстер-клас "Десерти у банках"
Майстер - Марина Пилипенко 

Вартість - 1500 грн
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (
@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4. 

Програма:
У програмі майстер-класу чотири незабутніх смаки!
1. Морквяний торт;
2. Фундучне латте;
3. Кавова груша екзотик.



7 вересня (субота)

Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Олена Овчинікова 

Час проведення з 12-00 до 17-00
Вартість - для бронювання 50 % переплата на картку @ma_macarons
Кількість учасників - (залишилося 2 місця)
Місце проведення - пр. О.Поля (@ma_macarons)

Програма:
1. Навчимося робити макаронс на двох видах меренги (з низьким вмістом цукру та італійську класичну)
2. Я навчу Вас робити з однієї порції два кольори
3. Покажу, як готовити французську та італійську меренгу
4. Розповім, як робити начинку, різні види ганашу
5. Сир Філадельфія с сиром ДорБлю, маракуйя, чорний шоколад
6. Навчу перевіряти вологість борошна

Разом ми вірішимо усі Ваші проблеми!



7-8 вересня (субота-неділя)

Майстер-клас "
Французькі і швейцарські витримані сири"
Майстер-засновник бренду «Сирна казка» - Світлана Яценко 
Час проведення з 10-00 до 18-00
Вартість - 3500
 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Канестрато;
2. Гауда;
3. Пікадон;
4. Дор Блю;
5. Шропшир.


12 вересня (понеділок)

Майстер-клас "Капкейки"
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 18-00
Вартість - 550 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1.Капкейки «Червоний бархат» с крем-чизом;
2.Шоколадні капкейки с карамельною начинкою та  карамельно-сирним кремом;
БОНУС від СТУДІЇ – шоколадний фондан.

 


14 вересня (субота)

Майстер-клас "Намалюємо два олівці та глобус"
Майстер - Жигалкіна Олеся

Початок о 10-00 
Вартість - 200 грн
Місце проведення - Прянична майстерня "Мед", вул. Короленко, 17

Запис за телефоном : 096-694-33-10

Намалюємо 3 пряники:
1. Два олівця (червоний та золотий);
2. Глобус (з реальною водою та сушею);
Сам намалюй, отримай задоволення та з'їж цю вкусняшку.



14-15 вересня (субота-неділя)


Майстер-клас "Приготування ЗД тортів"
Майстер - Лілія Рибалка
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 5000
 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
Повністю практичний курс. Кожен створить свій торт і забере з собою.



16 вересня (понеділок)

Майстер-клас "7 найкращіх бісквітів"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 18-00
Вартість - 
600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Генуезький бісквіт;
2. Бісквіт Королеви Вікторії;
3. Кавовий бісквіт;
4. Мигдальний бісквіт "Дакуаз";
5. Бісквіт "Дакуаз" без борошна.
6. Найгарніший і смачний шпинатний бісквіт;
7. Шоколадно-масляний бісквіт.
 

16 вересня (понеділок) 

Майстер-клас "Кондитер-початківець"
Стартує 2 курса
1 група ранкова з 11-00 до 14-00 (понеділок, середа, п'ятниця)
2 група вечірня з 18-00 до 21-00 
(понеділок, середа, п'ятниця)

Вартість - 7000 грн
Подарунок для тих хто оплатив половину курса до 01.09 2019- знижка 500 грн
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63)  вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua  @fartukdnepr


Програма:
За один місяць Ви навчитеся готувати більш 30 видів різноманітних десертів та тортів. Наші професійні викладачі розкажуть секрети та теорію кондитерського мистецтва.



17 вересня (вівторок) 

Майстер-клас "Кондитер-ексклюзив"
Старт 1 місяць- 2 рази на тиждень з 11-00 до 16-00


Вартість - 8000 грн ( можлива оплата двома частинами). Вартість разового відвідування майстер- класса- 1500 грн
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії Фартук (067-770-48-63)  вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua  @fartukdnepr


Програма:
1. Заварне тісто;
2. Макаронс;
3. Тарти;
4. Бісквіти ніжність (приготування та збірка, у кожного свій торт);
5. 
Бісквіти ніжність ( вирівнювання та декор,  у кожного свій торт);
6. Європейські віяння (приготування та збірка);
7. Європейські віяння (вирівнювання та декор);
8. Випускний (презентація авторських робіт випускниками курса);
Вручення свідоцтв, Екзамен!



17 вересня (вівторок)

Майстер-клас "Кремові квіти в малазійській техніці"
Майстер -  Олена Галушка

Час проведення з 11-00 до 19-00
Вартість - 1550 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1.Вивчимо технологію приготування і приготуємо три різних крему для квітів;
-Шантіфлекс
-Малазійській молочний
-Масляний квітковий 
2.Вивчимо насадки і інструменти;
3.Ставим руку і вчимося правильно тримати кондитерський мішок, фарбувати крем, підбирати правильно барвники.
4.Створимо квіти, такі як:
 -піон
 -келихоподібну троянду
-клематис
-скобіозу
-гортензію
-хризантему
-ранункулюс
-яблуневий колір
-листя.



18 вересня (середа)

Майстер-клас "Бісквіти та креми"
Майстер -  Олена Галушка 
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Ми разом спечемо 5 бісквітів;
2. Приготуємо 5 кремів;
3. Приготуємо 5 видів прошарків та  ганашів;
4. Зберемо 5 тортів;
5. Буде показаний принцип вирювнювання тортів;
6. Зробемо шоколадний декор для торта- пір'я, спіралі, квіти, карамельна ваза.



19 вересня (четвер)

Майстер-клас "
7 найкращих кремів"
Майстер - Оксана Зосенко
Час проведення з 18-00
Вартість - 550 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


 Програма:
1. Крем дипломат;
2. Лимонний курд;
3. Крем Шарлотт;
4. Масляно-білковий крем;
5. Крем "Пломбір" ;
6. Крем "Рафаелло" ;
7. Шоколадно-вершковий крем.



20 вересня (п'ятниця)

Майстер-клас "Зефірна вітрина"
Майстер - Марія Самосоненко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Зефір класичний без уварювання пюре.
2. Зефір з уварюванням пюре.
3. Зефір зі зниженим вмістом цукру.
4. Зефір з начинкою.
5. Навчимося робити зефірні троянди.



21 вересня (субота)

Майстер-клас "Мусові десерти"
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 11-00
Вартість - 550 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Основи приготування і складання європейських десертів;
2. Відпрацюємо дві рецептури мусових десертів, зробимо дзеркальну глазур, попрацюємо над правильною заливкою;
3. Десерт "Грейс" (Шаблі, полуничне конфі, лаймовий мус, дзеркальна глазур);
4. Десерт "Гіпноз" (Шоколадний бісквіт, абрикосове конфі, смородиново-йогуртовий мус, дзеркальна глазур).


21 вересня (субота)

Майстер-клас "Робота з покриттям мусових десертів"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 15-00
Вартість - 650 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.
 

Програма:
1. Гляссаж, велюр, леопардова та райдужна глазур. Праця з двома видами дзеркальної глазурі;
2. Велюр з барвниками та без, підготовка торта до роботи з велюром;
3. Основні помилки в роботі з дзеркальною глазурью та велюром;
4. Мусові десерти;
5. Кожний зможе попрацювати з велюром та глазур'ю та забрати з собою свої вироби.



21 вересня (субота)

Майстер-клас "Вирівнювання тортів"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Ви навчитеся готувати 2 види крему для вирівнювання;
2. Дізнаєтеся 2 техніки рівного вирівнювання;
3. Навчитеся робити рівні боки та верх у торта;
4. Потренуєтеся у всіх техніках на цьому бісквіті і в кінці заняття заберете його з собою;
5. Попрацюєте з техніками: фактурного вирівнювання, переходу кольору "омбре", "кольорові плями", нанесення крему "мазком".




22 вересня (неділя)

Майстер-клас "Акварельний розпис по крему"
Майстер - Олена Самборская
Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 2000
 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
Усі нюанси покриття фінішним кремом для розпису, який відмінно тримає форму, не тане при малюванні, навіть в спекотну погоду, дає велику можливість для прикраси вафельного та цукрового паперу, карамеллю.
1. Навчимося робити крем для малювання, чистової та чернової;
2. Відпрацюємо перед нанесенням  малюнка на торт техніку малювання;
3. Розпис пензликами та фарбами (які пензлики та фарби вибирати для малювання, як і чим розбавляти);
4. Усі нюанси малювання по крему;
5. Як зробити так, щоб крем для малювання був схожий на акварельний папір;
Кожен учасник забере свій тортик додому!



24 вересня (вівторок)

Майстер-клас "Пластичний шоколад"
Майстер - Тетяна Шварц

Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 1700 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
На майстер-класі Ви дізнаєтесь:
1. Усі тонкощі роботи з білим та чорним шоколадом, як зробити з нього пластичний шоколад;
2. Ми демонстраційно приготуємо шокопасту;
3. Ви навчитеся робити пластичний шоколад правильно, щоб він тримав форму;
4. Метод фарбування;
5. Навчитеся працювати з вирубками для квітів, вайнер для текстур, правильно тонувати квіти;
Ви зробите півонію або хризантему, троянду, нарцис, тюльпан, дрібні квіти, листя, ягоди
Кожен сам збере свою композицію!
 


25 вересня (середа)

Майстер-клас "Вафельні квіти"
Майстер - Тетяна Шварц

Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
Програма дуже насичена
1. Квіти які ми зробимо:
-троянда
-магнолія
-піон
-орхідея
-гортензія
-зелень
-збір композиції
2. Ми навчимося основам роботи з вафельним папером, флорестичним дротом, з барвниками, різним технікам;
3. Виготовлення пелюсток із застосуванням інструментів;
4. Дізнаємося способи забарвлення вафельного паперу.
Майстер клас повністю практичний. Усі матеріали надаються.



25 вересня (середа)

Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 12-00 
Вартість - 1000 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Мигдальні макарони;
2. Фундучні макарони;
3. Макаронс зі зниженим вмістом цукру;
4. 3 види начинок.
З собою Ви заберете красиву коробочку солодкого дива!



26 вересня (четвер)

Майстер-клас "Вічна класика" 
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 18-00
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1.Торт Київський;
2.Торт Пташине молоко;
3.Торт Прага.



28 вересня (субота)

Майстер-клас "Крафтові сири
"
Майстер-засновник бренду «Сирна казка» - Світлана Яценко 
Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 1750
 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Бринза;
2. Фета;
3. Моцарела;
4. Рікотта;
5. Качотта.


29 вересня (неділя)

Майстер-клас "Шоколадні нарізні та корпусні цукерки" 
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 10-00 до 19-00
Вартість - 1500 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Нарізні цукерки (фундук/солона карамель, карамельний шоколад);
2. Корпусні цукерки (полуниця/базілік/молочний шоколад, груша/дор блю, малина/фісташка, маркуйя/ молочний шоколад);
3. Розкішний фісташковий трюфель.
Усіх учасників чекають подарунки від шефа!


30 вересня (понеділок)

Майстер-клас "Заварне тісто"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - 
Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.
 

Програма:
1. Еклер;
2. Шу;
3. Профітролі.


Для запису на майстер-класи та уточнення деталей участі, будь-ласка, дзвоніть організаторам конкретної події!!!