Адрес: Украина, Днепр
Мобильный: (067) 255-57-98 (интернет-магазин)
Мобильный: (050) 980-49-17 (интернет-магазин)
Мобильный: (050) 980-49-41 (магазин в Днепре на пр. Поля, 66)
Мобильный: (067) 255-57-10 (магазин в Днепре на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Главная Мастер-классы Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на жовтень 2019 р

Перелік кондитерських майстер-класів у Дніпрі на жовтень 2019 р

27 сентября 2019 г. 11:06

Майстер - класи жовтня для кондитерів Дніпра

Провідні кондитерські студії міста Дніпро презентують навчальну програму на жовтень 2019. Перелік не є вичерпним, постійно оновлюється та доповнюється. Для отримання додаткової інформації користуйтесь контактами організаторів.

 

1 жовтня (вівторок)

Онлайн-курс "Кондитер-Старт"- 4 групи
Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4. 


Супер можливість дистанційного навчання!
Усі найпопулярніші десерти Ви навчитеся готувати за 1,5 місяці.


2 жовтня (середа)

Майстер-клас "Заварне тісто"
Майстер - Оксана Зосенко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


04 жовтня (п'ятниця)

Майстер-клас "Вічна класика" 
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 17-00
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1.Торт Київський по ГОСТу;
2.Торт Пташине молоко;
3.Торт Прага.


 
5 жовтня (субота)


Майстер-клас "3 Бісквітних торта з нуля"- нова програма!
Майстер - Марина Пилипенко 

Місце проведення - Майстерня смаку Марини Пилипенко (@marinapylypenko) вул. О.Гончара, 4. 

Програма:
1. Пряний Джек;
2. П'яний Девід;
3. Ніжний Патрік.


5 жовтня (субота)

Майстер-клас "Макаронс"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 11-00 
Вартість - 1200 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
1. Макаронс на французькій меренгі;
2.
Макаронс на швейцарській меренгі;
3. Макаронс зі зниженим вмістом цукру;


 

 5 жовтня (субота)

Майстер-клас "Юний кондитер"
Майстер - Таміла Уварова


Вартість - 4500 грн
Кількість учасників - 10
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії "Фартук" (067-770-48-63)  вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua  @fartukdnepr


Програма:
1. Ванільно-цитрусові мафіни в білому шоколаді;
2. Шоколадні капкейки з карамеллю;
3. Шоколадне печиво Вупі-пай;
4. Шоколадний фондан;
5. Полуничний маршмеллоу;
6. Зефір чорна смородина;
7. Кейк-попси;
8. Вафлі бельгійські з двома видами соусів;
9. Чизкейк Нью-Йорк;
10.  Десерт "Три молока";
11. Печиво Савоярді;
12. Тирамісу малиновий;
13. Тарталетка з лимонним курдом та швейцарською меренгою;
14. Чорний тарт з мармеладом, солоною карамеллю та шоколадним ганашом;
15. French macarons-лайм/білий шоколад;
16. French macarons-вишня/чорний шоколад.


6 жовтня  (неділя)

Майстер-клас "Зефірна вітрина"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 12-00
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Зефір класичний без уварювання пюре;
2. Зефір з уварюванням пюре;
3. Зефір зі зниженим вмістом цукру;
4. Зефір з начинкою;
5. Навчимося робити зефірні троянди;
6. Зефір у вигляді ескімо у глазурі.


7 жовтня  (понеділок)

Майстер-клас "Святковий Канді-бар"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Кейк-попси;
2. Карамель на паличці;
3. Маршмеллоу;
4. Пана-кота.


07 жовтня (понеділок) 

Майстер-клас "Кондитер-початківець"
Майстер - Таміла Уварова


Вартість - 7000 грн
Кількість учасників - 12
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії "Фартук" (067-770-48-63)  вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua  @fartukdnepr


Програма:
1. Ніжні десерти;
2. Заварний крем Fusion;
3. Пісочне тісто - Саблє;
4. Запашна випічка;
5. Штрудель;
6. Мафіни та капкейки; 
7. Ресторанна класика;
8. Світові торти;
9. Ідеальне печиво;
10. Ідеальний Бісквіт (декор, вирівнювання і прикраса);
11. Фітнес-десерти (Шоколад і втрата ваги);
12. Європейські тренди; 
13. Випускний.


 

10 жовтня (четвер) 

Майстер-клас "Кондитер-ексклюзив"
Майстер - Таміла Уварова


Вартість - 8000 грн
Кількість учасників - 12
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії "Фартук" (067-770-48-63)  вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua  @fartukdnepr


Програма:
1.  Заварне тісто; 
2. Мигдальне печиво:
3. Пироги;
4. Бісквіт та ніжність (приготування та збірка-у кожного власний торт);
5. Бісквіт та ніжність (вирівнювання і декор-кожен має свій власний торт); 
6. Європейські тенденції (приготування та збір);
7. Європейські тренди (заливка, декор та подача);
8. Випускний.




10 жовтня (четвер)

Майстер-клас "Бісквітні торти"
Майстер - Олена Овчинікова 

Місце проведення - пр. Поля(@ma_macarons).
Час проведення з 11-00 до 18-30

Програма:
1. Мигдально-шифоновий бісквіт з фісташковим чизкейком, фісташковим кремом та малиною;
2. Шоколадний бісквіт з шоколадним кремом з вишневим конфі та шоколадним покриттям ганаш;
3. Морквяний торт з солоною карамеллю, горіхами, прянощами та крем чизом;

Для броні 50% передоплати на картку.
Все зроблене забираєте з собою на дегустацію та отримаєте іменний сертифікат.


10 жовтня (четвер)

Майстер-клас "Тарти та тарталетки"
Майстер - Марія Самсоненко

Час проведення з 18-00 
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.





12- 13 жовтня (субота-неділя)

Майстер-клас "Сучасні десерти"
Майстер - Настасья Терещова

Час проведення з 09-00 до 18-00
Вартість - 3500 грн
Кількість учасників - 8

Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Мусові десерти;
2. Зефір;
3. Пташине молоко;
4. Маршмеллоу;
5.Меренга.



15-16 жовтня (вівторок-середа)

Майстер-клас "Усі таємниці весільного Коровая"
Майстер -  Тетяна Шварц

Час проведення з 18-00
Вартість - 2800 грн
Кількість учасників - 7-8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Традиції приготування весільного короваю;
2. Особливості випікання;
3. Інгредієнти;
4. Процес приготування, або, як спекти коровай на весілля;
5. Процес прикраси;
6. Підготовка декоративних елементів виготовлення прикрас з прісного тіста;
7. Процес оформлення;
8. Що позначають прикраси;
9. Маленькі хитрощі оформлення;
10. Обрядова випічка, батьківський хліб, шишки, навчимося складати "коси" з тіста.



17 жовтня (червер)

Майстер-клас "Популярні десерти" 
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 18-00
Вартість - 600 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1.Десерт Тирамісу;
2.Десерт Анна Павлова;
3.Десерт три шоколада.




19 жовтня (субота)

Майстер-клас "Акварельний розпис по крему"
Майстер - Олена Самборская
Час проведення з 09-00 до 19-00
Вартість - 2000
 грн
Кількість учасників - 5-6
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.


Програма:
Усі нюанси покриття фінішним кремом для розпису, який відмінно тримає форму, не тане при малюванні, навіть в спекотну погоду, дає велику можливість для прикраси вафельного та цукрового паперу, карамеллю.
1. Навчимося робити крем для малювання, чистової та чорнової;
2. Відпрацюємо перед нанесенням  малюнка на торт техніку малювання;
3. Розпис пензликами та фарбами (які пензлики та фарби вибирати для малювання, як і чим розбавляти);
4. Усі нюанси малювання по крему;
5. Як зробити так, щоб крем для малювання був схожий на акварельний папір;
Кожен учасник забере свій тортик додому!



20 жовтня (неділя)

Майстер-клас "Цукрові квіти"
Майстер - Оксана Ведмеденко

Час проведення з 10-00 до 17-00
Кількість учасників - 5
Місце проведення - Магазин Tricolad (пр.О.Поля, 66) @oksana.vedmedenko

У Програмі квіти з цукрової мастики, рисової пасти та бінпасти:
1. Піон з бутоном;
2. Гілка орхідеї;
3. Фаленопсис;
4.Гортензія.
Нові шаблони, відбитки, рецепти!
Усі матеріали та інструменти надаються. Квіти учасники забирають з собою!




20 жовтня (неділя)

Майстер-клас "Солодкі хмари" 
Майстер -  Оксана Зосенко

Час проведення з 11-00
Вартість - 1000 грн
Кількість учасників - 6-7
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1.2 смаки десерту Пташине молоко;
2. 2 смаки маршмеллоу;
3. 2 смаки зефіру;
4. 2 види десерта "Анна Павлова";
5. Текстурна меренга;
6. 2 види нуги;
7. Меренговий рулет.




21 жовтня (понеділок) 

Майстер-клас "Світові шедеври"
Майстер - Оксана Зосенко


Час проведення з 17-00
Вартість - 700 грн
Кількість учасників - 8
Місце проведення - Кулінарна студія "BiskvitRoom" (098-968-93-89), (095-225-30-83)  вул. Вернадського, 37.

Програма:
1. Торт "Захер".
2. Торт "Естерхазі".
3. Торт "Чорний ліс".




26 жовтня (субота) 

Майстер-клас по пряникам
Майстер - Вікторія Назаренко

Вартість - 1900 грн
Кількість учасників - 12
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії "Фартук" (067-770-48-63)  вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua  @fartukdnepr


Програма:
1.Заливний пряник на підставці;
2.Як зробити ідеально рівний пряник;
3. Вітраж;
4. Декупаж;
5. Робота з молдами;
6. Шишки, ялинки з айсінгом;
7. Робота з кандурином;
8. Шпаклівка у вигляді дерева
9. Квітка Пуансетія без використання насадок
10. Техніка 3-Д деталей;
11. Розпис фарбами по айсінгу;
12. Прорисовка очей;
13. Фактурні техніки (в'язка, хутро)
14. Тонування;
15. Робота з трафаретами.



27 жовтня (неділя) 

Майстер-клас по пряникам
Майстер - Вікторія Назаренко

Вартість - 1900 грн
Кількість учасників - 12
Місце проведення - Студія творчості та кулінарії "Фартук" (067-770-48-63)  вул. Старокозацька, 8.
fartuk.in.ua  @fartukdnepr


Програма:
Разом приготуємо:
1.Маршмеллоу нарізний "Шоколад";
2.Маршмеллоу нарізний "Вишня / боб тонка";
3.Маршмеллоу нарізний двошаровий; 
4.Сквіші (маленькі звірятка з маршмеллоу) ;
5.Зефір "Шоколадна кава";
6. Зефір "Мохіто";
7. Зефір "Ягідна бомба" (якщо встигнемо).



Для запису на майстер-класи та уточнення деталей участі, будь-ласка, дзвоніть організаторам конкретної події!!!