Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Рецепти Рецепт білкової глазурі для паски

Рецепт білкової глазурі для паски

5 квітня 2021 р. 22:22
Айсінг (глазур) базовий на альбуміні:

1 частина альбуміну,
7 частин води.

На цю загальну масу 5 частин цукрової пудри дрібного помолу.

Наприклад:
10 г альбуміну
70 г води
10 г глюкозного сиропу
80х5-400 г цукрової пудри.

Залити альбумін теплою водою, в ньому попередньо розвести ложку глюкозного сиропу.
Перемішати насадкою вінчик до стану пивної піни.
Міняємо насадку вінчик на насадку лопатка.
Додаємо пудру.
Перемішуємо все 5-7 хв на середніх обертаннях.
Готовий до використання. Залишок до 3х днів можна зберігати в холодильнику, накриваючи харчовою плівкою в стик.

Готуємося до Великодня разом!