Всі продукти мають бути кімнатної температури.
Сир перетерти крізь сито.
Додати м'яке вершкове масло, перемішати.
Яйця збити із цукром і ваніллю, додати вершки, перемішати і поставити яєчну масу на вогонь, довести до кипіння (увага - не кип'ятити), варити масу до загустіння (близько 3-х хвилин), помішуючи лопаткою.
Зняти з вогню та трішки остудити.
Змішати перетертий сир з родзинками та вишнею, додати яєчну масу, перемішати.
Взяти спеціальну форму для сирної паски, застелити її марлею, пересипати на марлю сирну суміш, вирівняти ложкою.
Краї марлі залишити, щоб прикрити ними форму.
Форму перевернути, вузькою підставою встановити на дно тарілки, загорнути, зверху обрежно поставити гніт і прибрати у холодильник на 12 годин.
Дістати обережно з форми, прикрасити цукатами.
Дякуємо за рецепт Алісі Стрельцовій (Facebook, Instagram)