Адрес: Україна, Дніпро
Мобильный: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобильный: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобильный: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобильный: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобильный: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобильный: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Украинский Укр
Русский Рус
Главная Кондитерский инвентарь Термометры, пирометры

Термометры, пирометры

Артикул: 271162
Производитель: Польша
Термометр кухонный, электронный с щупом
В наличии
789 грн.
Артикул: MM-82
Производитель: Китай
Термометр кулинарный со щупом-иглой 18 см WT-1 Термометр со щупом-иглой. 2 кнопки управления. Длина 18 см. Цифровое табло.
В наличии
128 грн.
Артикул: SNS4931
Производитель: Китай
Удобный и практичный термометр для определения температуры приготовления блюд в духовке, грилях, барбекю.
В наличии
144 грн.
Артикул: TMT-CDF4
Производитель: Китай
Термометр для карамели с температурным диапазоном от 40 до 200 °C.
В наличии
305 грн.
Артикул: TMT-RF2
Производитель: Китай
Winco TMT-RF2 - термометр для холодильников и морозильников, диапазон температур от -29 ° до 21 ° С циферблат диаметром 5 см, подвесной крюк и стоящая панель встроенная, HACCP, NSF.
В наличии
205 грн.
Артикул: SNS4999
Производитель: Китай
Термометр для духовки большой, SNS
В наличии
110 грн.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.