Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Шоколад кондитерський Чорний Шоколад чорний без цукру, "Natra Cacao", 61% какао, 1 кг

Шоколад чорний без цукру, "Natra Cacao", 61% какао, 1 кг

Артикул: 611СNО170
Виробник: Natra, Іспанія
Категорія: Чорний
Немає в наявності
Комплектація
Форма Монеты, каллеты, диски

Шоколад чорний без цукру, "Natra Cacao", 61% какао, 1 кг

Виробник - Natra Cacao (Іспанія). У дисках. Виготовлений з якісних какао бобів без застосування пальмових жирів. Без ГМО.
Мінімальний вміст какао-містять - 56%, какао масла - 33%.
Цукрозамінник мальтитол на 15 - 25% менш солодкий, ніж сахароза, володіє майже такими ж властивостями, але менш калорійний, не так небезпечний для зубів, менше впливає на вміст глюкози в крові.
Пакування - 1 кг - крафт-пакет
Використовується для:
шоколадних фонтанів, завдяки своїй підвищеної плинності;
лиття шоколадних фігурок будь-якої складності і розмірів;
виготовлення і покриття кондитерських виробів;
створення смачних і красивих шоколадних цукерок.
 Шоколад в дисках. Готовий до вживання. Для подальшого використання в кондитерських цілях необхідно темперувати.
 Виробник: компанія «Natra cacao», Іспанія.

При зберіганні та транспотруванні допускається "посивіння" поверхні шоколаду,  при цьому смакові та якісні властивості не змінюються.
"Посивіння" усувається після темперування шоколаду.

Відгуки про товар (4)
Голубейко Оксана 26 липня 2018 р. 9:19
Подскажите пожалуйста К/б/ж/у этого шоколада?
Триколад 27 липня 2018 р. 10:39
Вот вся информация. которую предоставляет производитель: СОСТАВ: Мальтитол (E-965), какао-масло, какао-тёртое, какао-порошок, эмульгатор: соевый лецитин (E-322), аромат: ванилин Может содержать следы фундука Содержит небольшое количество природных сахаров. КОМПОЗИЦИЯ Общее содержание какао в сухих веществах Мальтитол ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ Жиры (IOCCC 8a/1972) - 36% Влажность (IOCCC 105/1988) - 1% Сахароза - 2%
Добрый вечер! подскажите пожалуйста, какая текучесть шоколада. Сколько капель на упаковке указано? 17 липня 2023 р. 21:30
Добрый вечер! подскажите пожалуйста, какая текучесть шоколада. Сколько капель на упаковке указано?
Триколад 18 липня 2023 р. 9:41
Добрий день. За умовною шкалою плинності - три з п'яти.

Триколад - товари для кондитерів по всій Україні

Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: