Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Інгредієнти кондитерські Напівфабрикати Суміші для морозива та сорбету

Суміші для морозива та сорбету

Артикул: 37652/200
Виробник: Sosa, Іспанія
Стабілізатор для сорбетів, структурний агент
В наявності
265 грн.
Артикул: 37629/200
Виробник: Sosa, Іспанія
Стабілізатор для морозива, структурний агент.
В наявності
245 грн.
Артикул: 8279/5
Промікс S - основа для сорбетів
В наявності
3 887 грн.
Артикул: 8278
Промікс G - основа для морозива
В наявності
745 грн.
Артикул: 8279
Промікс S - основа для сорбетів
В наявності
870 грн.
Артикул: 8278/5
Промікс G - основа для морозива
В наявності
3 059 грн.
Артикул: 8278/200
Промікс G - основа для мороженого
В наявності
170 грн.
Артикул: 8279/200
Промікс S - основа для сорбетів
В наявності
198 грн.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.