Інвертний цукровий сироп. Має властивості антикристалізатора, а також зв'язує воду. За рахунок цього покращується текстура виробу, смак та збільшується термін придатності. Вдвічі солодший, ніж звичайний цукор.
Склад: рафінований цукор, вода. Без ГМО. Споживча цінність на 100 г продукту: білки 0 г, вуглеводи 82 г, жири 0 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту 328 Ккал/1271,04 кДж.
Переваги тримоліну:
• Не кристалізується
• Зберігає м'якість, легкість та аромат кондитерських виробів
• Покращує структуру тесту
• Продовжує термін придатності
Деякі способи застосування:
- Круасани, булочки: 25-30% замість цукру.
- Хліб на молоці: 50 г на 1 кг борошна.
- Тістечне «Генуезьке»: 15-30% замість цукру.
- Крему: 25-40% замість цукру.
- Нуга: частково чи повністю замість меду.
- Мигдальна паста: 18% від додавання цукру.
- трюфель, ганаш: 10% цілої маси.
- Сорбети: 50%
- Морозиво: 30%
Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: