Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус
Головна Інгредієнти кондитерські Сиропи Тримолін, інвертний цукровий сироп, 7 кг

Тримолін, інвертний цукровий сироп, 7 кг

Артикул: 8301/7
Виробник: Erstein, Франція
Категорія: Сиропи
В наявності

Тримолін, інвертний цукровий сироп, фасування 7 кг


Інвертний цукровий сироп. Має властивості антикристалізатора, а також зв'язує воду. За рахунок цього покращується текстура виробу, смак та збільшується термін придатності. Вдвічі солодший, ніж звичайний цукор.

Склад: рафінований цукор, вода. Без ГМО. Споживча цінність на 100 г продукту: білки 0 г, вуглеводи 82 г, жири 0 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту 328 Ккал/1271,04 кДж.

Переваги тримоліну:
• Не кристалізується
• Зберігає м'якість, легкість та аромат кондитерських виробів
• Покращує структуру тесту
• Продовжує термін придатності


Деякі способи застосування:
- Круасани, булочки: 25-30% замість цукру.
- Хліб на молоці: 50 г на 1 кг борошна.
- Тістечне «Генуезьке»: 15-30% замість цукру.
- Крему: 25-40% замість цукру.
- Нуга: частково чи повністю замість меду.
- Мигдальна паста: 18% від додавання цукру.
- трюфель, ганаш: 10% цілої маси.
- Сорбети: 50%
- Морозиво: 30%

Відгуки про товар (2)
Вероника 31 січня 2014 р. 13:10
Здравствуйте! На вес продаете?или только 7 кг???
Чокохаус 31 січня 2014 р. 13:31
На вес, варианты фасовки можно посмотреть, включив фильтр по производителю http://chocohouse.sells.com.ua/erstein-frantsiya/b39

Триколад - товари для кондитерів по всій Україні

Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: