Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус
Головна Інгредієнти кондитерські Харчові добавки Пудра цукрова Цукрова пудра Віко-Банзай дрібнодисперсна 500 г

Цукрова пудра Віко-Банзай дрібнодисперсна 500 г

Артикул: 005743
Категорія: Пудра цукрова
В наявності
Рейтинг: 5 (Голосів: 2)

Цукрова пудра Віко-Банзай 500 г

Цукрова пудра Віко-Банзай вироблена за ДСТУ 4623: 2006 з кристалічного бурякового цукру шляхом подрібнення сипучої сировини у спеціальних дезінтеграторах.

Сировина проходить кілька циклів подрібнення і просіювання. В результаті отримують продукт з відмінними показниками дисперсності (від 80 до 40 мкм) та однорідності (98 - 99%). Все це забезпечує підвищену розчинність пудри Віко-Банзай навіть у жирних і густих середовищах.

Цукрова пудра широко застосовується у механізованому та артизанальному кондитерському виробництві пряників, готової глазурі, кремів, кондитерського декору, шоколаду, різних паст (в т.ч. горіхових), мастик, морозива, всіляких десертів. На відміну від цукру не скрипить і не хрумтить на зубах, дозволяє набагато швидше викликати відчуття солодкого, робить текстуру ніжною.

Використання дрібнодисперсної пудри часто не має альтернатив, оскільки так визначає технологія. Ще частіше пудра екстра-дрібного помелу дозволяє технологам істотно підвищувати швидкість виробництва і значно економити час, знижуючи собівартість продукції, скорочуючи зношуваність обладнання, зменшуючи обсяги ручної праці.

Склад: цукор 100% обсягу (категорія 2 з коренеплодів цукрових буряків).

Енергетична цінність (калорійність): 100 г продукту - 398 ккал.
Харчова (споживча) цінність: 100 г продукції містить 99,81 г вуглеводів. Без ГМО.

Пудра Віко-Банзай фасується на виробництві у достатньо міцні пластикові пакети.
Для транспортування від виробника до продавця використовується гофроящик на 6 кг пудри (12 пакетів по 500 г).
Уроздріб відпускається від 500 г, гуртом - від одного ящика.

Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 18 ± 3 ° C та відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності - 2 роки (24 місяці).

Дата виробництва вказана на заводській упаковці.
Цей товар дуже швидко обертається, але якщо вам потрібен точна дата виробництва, будь ласка, уточнюйте це в примітках до замовлення.

Грудкування та злежування пудри допускається виробником, оскільки використання спеціальних добавок може призводити до небажаних результатів і непрогнозованих порушень технологій.

Зверніть увагу, ця пудра тане. Вона застосовується для декору кондитерських виробів, але не є термостабільною (на теплих вергунах або пончиках обов'язково буде танути). Для декоративної посипки вологих, жирних, теплих виробів використовують пудру з добавками, що не тануть.
Відгуки про товар (2)
Іван 11 лютого 2021 р. 15:26
Це найкраща пудра з тих, які я використовував у роботі. Дякую за те, що порадили.
Елена 15 березня 2021 р. 23:32
Присоединяюсь к вышесказанному отзыву! Просто лучшая пудра! Как для macarons, так и для других десертов!

Триколад - товари для кондитерів по всій Україні

Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: