Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус
Головна Інгредієнти кондитерські Молочні продукти та замінники Вершки - крем 27% на олії Master Martini Decor Up, Італія, 1 л

Вершки - крем 27% на олії Master Martini Decor Up, Італія, 1 л

Артикул: AV10TD
В наявності

Вершки - крем 27% на олії Master Martini Decor Up, Італія, 1 л

Крем "Декор Ап" тривалого зберігання на основі рослинних жирів. Для професійного використання у виробництві морозива та кондитерських виробів.
Область застосування: виробництво морозива, кондитерське виробництво. Замінник натуральних вершків на основі рослинних жирів. Використовується в кондитерській промисловості для виробництва оздоблювальних напівфабрикатів. Стійкий до заморожування.
Склад: вода, повністю гідрогенізовані рослинні олії та жири (пальмаядрові), олії (рапсові, соняшникові, кукурудзяні та соєві у різних пропорціях), цукор, стабілізатори Е420іі, Е463), молочний білок (0,6%), емульгатори (Е472е, Е322 соєвий лецитин), сіль, ароматизатори, барвник (Е160а-бета-каротин).
Перед відкриттям добре збовтати. Перед вживанням вершки повинні бути охолодженими до 6-8°С протягом 12 годин. Зберігати 360 днів у сухому та прихолодному місці при температурі не вище 20С та відносній вологості не вище 70%. Після відкриття зберігати у холодному місці за нормальної температури від +2С до +6С трохи більше 72-96 годин.
Рекомендації щодо застосування: перед збиванням суміш «Декор Ап» охолоджують до 5-8ºС (тривалість охолодження не менше 12 годин). Збивати при температурі 1 - 5 0С, 2 хвилини на повільній швидкості, потім 2 хвилини на високій до збільшення обсягу. Після цього збивати без зупинки до збільшення обсягу. На останній стадії збивання можна додавати до 200 – 300 мл цукрового сиропу чи молока. Добре змішуються із різними добавками. У збитому стані стійкі до заморожування, збитому стані термін зберігання 5 діб.
Енергетична цінність – 1412 кДж/343 ккал. Жири – 27%, вуглеводи – 13%, білки – 0,5%, сіль – 0,17%. Вміст солі виникає через присутність натурального натрію.
Що таке UHT-обробка? Це скорочення розшифровується як ультрависокотемпературна обробка.
UHT - обробка - це спосіб стерилізації їжі шляхом підвищення її температури до дуже високих значень (135-150°C) на надзвичайно короткий час (1-4 секунди). Подібна обробка дозволяє збільшити термін зберігання та покращити умови зберігання харчових продуктів.


 

Відгуки про товар (0)
Супутні товари
В наявності
104 грн.

Триколад - товари для кондитерів по всій Україні

Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: