Опис: цукрова посипка нонпарель - це яскравий дрібний декор, зроблений на основі цукру і барвників.
Декоративні кондитерські посипання наносять на поверхню готових виробів (тортів, пасок, тістечок, кексів, рулетів, морозива, шоколадної глазурі, цукрової помадки, здоби та бубликів) для додання їм красивого зовнішнього вигляду.
Склад: цукор білий кристалічний, борошно пшеничне вищого сорту, патока, тальк, капол, олія пальмова, емульгатор Е476, загущувач Е466, барвники харчові Е102, Е110, Е122, Е124, Е133, Е155, Е171.
Харчова цінність: 100 г продукту: вуглеводи - 92 г, з них цукри - 87 г
білки - 2 г
жири - 5,5 г
сіль - 0,01 г. Енергетична цінність (калорійність) продукту 100 г - 1697 кДж / 406 ккал. Пакування: прозорий пакет. Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці.