Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Укр
Рус
Головна Інгредієнти кондитерські Глазурі, гелі, покриття Желе, блискуче покриття, айсинг

Желе, блискуче покриття, айсинг

Артикул: I200IC/акція
Виробник: Yero, Україна
Суха суміш для приготування айсингу. Має ванільний смак, білого кольору
Немає в наявності
145 грн.
69 грн.
Артикул: I100IC/акція
Виробник: Yero, Україна
Суха суміш для приготування айсингу. Має ванільний смак, білого кольору
В наявності
89 грн.
48 грн.
Артикул: НФ-21655
Виробник: Сладо, Україна
Суміш суха харчова для приготування цукрової глазурі на паску
В наявності
12 грн.
9,50 грн.
Артикул: НФ-21560
Виробник: Сладо, Україна
Суміш суха харчова зі швидкорозчинним желатином для приготування цукрової глазурі
В наявності
25 грн.
Артикул: I200IC
Виробник: Yero, Україна
Суха суміш для приготування айсингу. Має ванільний смак, білого кольору
В наявності
145 грн.
Артикул: 50104
Глазурь для кулича (белая), 75 г ТМ Украса, 1 шт Глазурь для паски УКРАСА - глазурь, быстро и просто готовится. Используется для украшения Пасхального кулича, а также как крем или наполнитель для кондитерских изделий. 1 пакета хватает, чтоб покрыть тонким слоем глазури 5 куличей среднего размера. Срок годности: 12 месяцев
В наявності
12 грн.
Артикул: 002188
Желе для торта красное, Dr. Oetker, 8 г Используется для приготовления тортов и пирожных. Для заливки фруктов на бисквите. Быстрое и простое приготовление. Быстро застывает (не впитывается в корж). Имеет прозрачную структуру. На обороте пакетика рецепт приготовления. 1 пакетик рассчитан на 250 мл жидкости. Страна производства – Румыния.
В наявності
15 грн.
Артикул: 002201
Желе для торта безбарвне, Dr. Oetker, 8 г Використовується для приготування тортів та тістечок. Для заливання фруктів на бісквіті. Швидке та просте приготування. Швидко застигає (не вбирається у корж). Має прозору структуру. На обороті пакетика рецепт приготування. 1 пакетик розрахований на 250мл рідини. Країна виробництва Румунія.
В наявності
15 грн.
Артикул: 50102
Категорія: Готова глазур
Глазурь для кулича голубая. 75 г, пищевой концентрат, сухая смесь
В наявності
15 грн.
Артикул: 740350
Виробник: Dulcistar, Італія
Помадкою можна прикрашати (наносити зверху) будь-які десерти та випічку.
Немає в наявності
225 грн.
Артикул: 740350/500
Виробник: Dulcistar, Італія
Помадкою можна прикрашати (наносити зверху) будь-які десерти та випічку.
Немає в наявності
135 грн.
Артикул: ЦБ-0862
Смесь сухая для приготовления шоколадной глазури. Используется для украшения кулича, а так же как крем и наполнитель для кондитерских изделий.
Немає в наявності
23 грн.
Артикул: 50105
Глазурь для кулича с ароматом ванили, 75 г ТМ Украса, 1 шт Глазурь для паски УКРАСА - глазурь, быстро и просто готовится. Используется для украшения Пасхального кулича, а также как крем или наполнитель для кондитерских изделий. 1 пакета хватает, чтоб покрыть тонким слоем глазури 5 куличей среднего размера.
Немає в наявності
17 грн.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.