Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус

Ізомальт Е953, Modecor, Італія, 100 г

Артикул: 24129/100
Виробник: Modecor, Італія
Категорія: Цукрозамінники
В наявності

Ізомальт Е953, Modecor, Італія. Без глютену

 

Харчова добавка E953 – ізомальт (ізомальтит, палатініт) – низькокалорійний вуглевод (1 грам ізомальту містить 2,4 ккал = 10 кДж). Речовина білого кольору, що має форму кристалів, що не має запаху, легко розчиняється у воді. Водний розчин ізомальту безбарвний та прозорий. Даний вуглевод має малу гігроскопічність та чистий солодкий смак. Молекулярна формула ізомальту: C12H24O11.

У природі ізомальт міститься в цукромістких рослинах та меді, які є джерелом його отримання. За смаком ізомальт наближається до сахарози (його насолода становить приблизно половину солодощі сахарози).
Визнаний безпечним, отримав дозвіл на застосування у США, ЄС, Україні.
Т.к. ізомальт погано всмоктується стінками кишечника, він застосовується при виготовленні продуктів для хворих на цукровий діабет. Ізомальт є продуктом абсолютно нешкідливим для зубної емалі. Завдяки цій властивості ізомальт за становищем FDA може мати позначення «не викликає карієсу».

Ізомальт чудово поєднується з більшістю уживаних ароматизаторів, надаючи можливість підкреслити натуральний смак продуктів. За своїми смаковими якостями, а також візуально нагадує натуральний цукор, хоча і має меншу на 40 - 60% солодощі.
Ізомальт використовується при виготовленні ряду кондитерських виробів таких як: грильяж, м'яка і тверда карамель, шоколад, драже, конфітюр, морозиво, жувальна гумка та ін. Кондитерські вироби, виконані із застосуванням ізомальту, мають низку переваг: вони не прилипають до рук і не стають м'якими при підвищенні температури.
Маючи температуру плавлення 145°C, ізомальт використовується в продуктах, що потребують екструзійного процесу та термообробки.

Інструкція із застосування для отримання карамелі:
потрібну кількість ізомальту помістити в посуд і нагріти в мікрохвильовій печі або водяній бані до прозорості.
- пофарбувати рідким барвником або кандурином (у карамелі виглядає особливо ефектно)
- ретельно перемішати ложкою для отримання однорідного кольору
- приступити до виготовлення карамельного декору (завитків, павутинок, карамельних "хвиль" та ін.)

Карамельний декор можна приготувати заздалегідь і зберігати в прохолодному сухому місці до кінця терміну придатності.

Відгуки про товар (0)

Триколад - товари для кондитерів по всій Україні

Наш інтернет магазин робить доставку в будь яке місто України, зокрема в наступні міста: